Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Fiind unul dintre cei noua copii in familia sa, Tommy si-a inceput cariera devreme, ajustand blugi conform cerintelor clientilor. Apoi si-a deschis propriul sau magazin The People's Place, care a prosperat, dar a fost distrus sapte ani mai tarziu de un uragan.

Fondat in 1985, Tommy Hilfiger a devenit rapid unul dintre cele mai iubite branduri de fashion din lume, fiind recunoscut la nivel international pentru promovarea stilului cool american.

Hilfiger se implica si in actiuni caritabile, prin organizatia TommyCares sprijina diferite initiative internationale precum Save the Children, Autism Speaks si World Wildlife Fund.

In stoc

Confirma

Sex

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru barbati

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Categorie

  Femei

  Barbati

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma

  Bermude barbatesti albastru-rosu Tommy HilfigerBermude barbatesti albastru-rosu Tommy Hilfiger

  Bermude barbatesti verzi Tommy HilfigerBermude barbatesti verzi Tommy Hilfiger

  Bermude barbatesti albastru inchis slim fit Tommy HilfigerBermude barbatesti albastru inchis slim fit Tommy Hilfiger

  Bermude barbatesti albastre slim fit cu imprimeu Tommy HilfigerBermude barbatesti albastre slim fit cu imprimeu Tommy Hilfiger

  Set de 3 boxeri negri Tommy HilfigerSet de 3 boxeri negri Tommy Hilfiger

  Pijama barbateasca din 2 piese albastru inchis Tommy HilfigerPijama barbateasca din 2 piese albastru inchis Tommy Hilfiger

  Set de boxeri si sosete albastru si bordo Tommy HilfigerSet de boxeri si sosete albastru si bordo Tommy Hilfiger