Cu aplicația noastră se va potrivi totul.
Descarca
Tommy Hilfiger și Calvin Klein în plus -30% la tot Spectacol >>

Faceți bani cu programul de afiliere ZOOT!

Deveniți partener în programul de afiliere ZOOT! ZOOT colaborează cu toți cei care doresc să utilizeze eficient paginile electronice pe care le dețin. Dacă de exemplu administrați o pagină web, aveți un blog sau dețineți o bază de date electronică, dacă aveți nevoie de resurse pentru a aduce ceva înbunătățiri canalului media pe care îl administrați sau doriți un câștig suplimentar pentru studii sau analize pentru o dezvoltare ulterioară a acestuia, cu plasarea anunțurilor noastre pe site-ul dumneavoastră vă puteți asigura un venit decent!

6 avantaje

 1. COMISIOANE
  • 12% comision + 7 zile cookie pentru produse noi
  • 8% comision + 7 zile cookie pentru produse cu preț redus
  Több % személyre szabott jutalék a kiválasztott partnerek számára exkluzív promo akciók esetén. Comercializăm produse premium, comisioanele sunt la rândul lor premium.
 2. PERSONALIZAREA condițiilor. Suntem deschiși pentru a discuta condițiile de colaborare. Cu siguranță vom găsi soluția care vi se potrivește perfect!
 3. DATAFEED - zilnic facem 8 actualizări ale Data Feed-ului cu o gamă largă de produse.
 4. BANNERE - bannere și mesaje publicitare variate la alegere, actualizate zilnic.
 5. SUPORT - sprijin și suport personalizat din partea echipei ZOOT. Suntem deschiși la idei noi!
 6. VOUCHERE

Deveniți partenerul nostru!

Alăturați-vă programului prin
intermediul CJ.
Alăturați-vă programului prin
intermediul 2Performant.
1.
Publicarea anunțurilor
ZOOT
2.
Vizitatorul accesează
anunțul
3.
Efectuează o comandă
la ZOOT
4.
Primiți comisionul
pentru comandă

Cum funcționează parteneriatul?

Dacă cineva care accesează magazinul nostru on-line a venit de pe pagina dumneavoastră, va fi nevoie de un termen de 40 zile până veți beneficia de comision. Realizarea comenzii durează până la 10 zile. Mai sunt alte 30 de zile de la preluarea comenzii de către client până la expirarea perioadei în care aceasta poate fi returnată. Imediat după acest termen veți beneficia de comision. Puteți găsi termenii și condițiile direct pe profilul nostru CJ sau 2Performant.

Suntem deschiși pentru orice formă de cooperare și de promovare. Nu ezitați să contactați echipa noastră de afiliere BIBLOO la adresa de e-mail affiliate@zoot.ro și începeți să câștigați cât mai curând!

Sus