Cu aplicația noastră se va potrivi totul.
Descarca

Cum clasificăm produsele noastre

Produsele sunt sortate pe site-ul ZOOT folosind un algoritm, care, în esență, atribuie fiecărui articol o anumită valoare numerică pe baza unui calcul complex. Pe baza acestei valori, produsele sunt apoi sortate una după alta. Influențam valoarea acestei valori numerice pe baza diverselor atribute: numărul de unități vândute astăzi, sezonalitatea produsului, valoarea reducerii curente.
Există, de asemenea, posibilitatea de a prioritiza sau de a da înapoi produsele în funcție de marca și categoria lor. De asemenea, sistemul de administrare ZOOTpermite ca produsele să fie „bonus” în funcție de numărul de vizualizări ale detaliului produsului și pentru un raport vizită/vânzare mai bun.

In plus, site-ul ZOOT foloseste personalizarea, adica inregistreaza comportamentul clientului pe site si incearca sa ii ofere produse similare cu cele fata de care si-a manifestat interes in trecut, vizionandu-le sau cumparandu-le in timpul vizitelor repetate.

 • Aplicația ZOOT
  Și garderoba ta este în buzunar.
 • Livrare gratuită
  Livrarea este gratuită pentru comenzile ce depăşesc 355 LEI.
 • Returnare până la 30 de zile
  Produsele achiziţionate pot fi returnate în termen de 30 zile, fără nici un motiv.
 • Livrare rapidă
  Pentru comenzile plasate până la ora 15:00, coletul va ajunge la dvs. de obicei în termen de 6 zile lucrătoare de la expediere
 • 031 229 52 20
  Suntem la dispoziția
  dumneavoastră
  zile lucratoare
  între orele 09:00 – 17:00
 • Clienţi permanenţi
  Vă mulțumim pentru încredere, avem 98% clienți mulțumiți.
Sus