ZOOT MANIFESTO

Spunem "Nu" trendurilor fashion care iti spun cum trebuie sa fii. "Nu" hainelor fara personalitate, monopolului brandurilor cu renume, mall-urilor pline de magazine in care nu-ti gasesti nimic pe gustul tau. E momentul sa spunem "NU", sa dam deoparte vorbele goale despre cat de special te vei simti in haine facute de designeri celebri.

E momentul sa ne amintim ca hainele sunt facute pentru a fi purtate cand iti traiesti viata, si ca nu traiesti ca sa porti haine. Si NU, nu esti un manechin pentru branduri!

E viata ta iar noi te ajutam sa o asortezi. Cu ce vrei tu, cu ce simti tu, cum iti place tie, cand ai tu chef. Si poti sa te razgandesti, poti sa probezi orice comanzi si sa cumperi doar ce si se potriveste si te face sa te simti... tu-insuti! Pentru ca doar atunci esti cu adevarat relaxat, despre asta este ZOOT. Despre relaxare, libertate si despre momentele fericite in care scapi de haine. Si spunem NU pentru ca se poate si altfel - mai bine altfel. Pentru ca spunand "NU" cream un spatiu pentru un "DA" al tau.