Bianca Popp

Bianca Popp

Bianca Popp este un designer roman a carui viziune depaseste conformismul acolo unde conteaza cu adevarat in moda, in linia arhitecturala si creativa a designului, care relateaza tot timpul o poveste universala. Pasiunea designerului pentru individualitate in exprimare vine tocmai din lipsa resimtita la nivel creativ in perioada comunista.

Bianca Popp este absolventa a masteratului la Istituto Marangoni din Milano, iar inainte a studiat comunicare si semiotica teatrului. In 2008 si-a infiintat propriul brand. Succesul a venit organic si rasunator dupa prezentari cu ecou la Paris Fashion Week in 2015 cu colectia AW 2016 si la New York Fashion Week in 2016 cu colectia SS2017.

Hainele creatoarei reflecta si dragostea acesteia pentru arta costumului dar sunt adaptate perfect pentru purtare. Designerul foloseste materiale neconventionale dar practice, linii arhitecturale, volume si forme pline care imbraca fluid orice corp, spre a spune o poveste proprie, la limita dintre real si imaginar.

 

In stoc

Confirma

Culoare

Confirma

Categorie

Confirma

Cat costa

Confirma

Sortare

Confirma

Bluza roz fandango Bianca Popp cu croi suprapus si asimetricBluza roz fandango Bianca Popp cu croi suprapus si asimetric

 Rochie balon albastru - inchis cu buzunare si maneci scurte Bianca Popp Rochie balon albastru - inchis cu buzunare si maneci scurte Bianca Popp