Cu aplicația noastră se va potrivi totul.
Descarca

 

Cumpără acum. Plătește mai târziu cu Klarna.

Suntem încântați să vă anunțăm că am încheiat un parteneriat cu Klarna pentru a vă oferi noi modalități de plată la finalizare.

Iată cum funcționează:

zoot-klarna

Pasul 1

Adăugați produsele în coșul de cumpărături și selectați "Klarna" la finalizarea comenzii.

Pasul 2

Introduceți câteva detalii personale și veți ști instantaneu dacă sunteți aprobat.

Pasul 3

Klarna îți va trimite un e-mail de confirmare și notificări atunci când este timpul să plătești, iar tu îți poți gestiona comenzile și plățile în aplicația Klarna.

Plătiți în 3

Repartizați costul achiziției în 3 rate fără dobândă. Prima plată se face la punctul de achiziție, iar restul ratelor se plătesc automat la fiecare 30 de zile. Selectați opțiunea Klarna și introduceți informațiile cardului de debit sau de credit. Un nou mod de plată care reprezintă o alternativă la cardul de credit. 3 rate vă oferă flexibilitatea de a face cumpărături fără dobândă.

Plătiți acum

Plătiți imediat întreaga sumă cu cardul dvs. atunci când efectuați o achiziție, datorită experienței de plată fără întreruperi pe care ați ajuns să o cunoașteți și la care vă așteptați de la Klarna.

Despre Klarna

Siguranță și securitate

Cu Klarna, sunteți întotdeauna acoperit prin politica de protecție a cumpărătorului Klarna. Măsuri de siguranță moderne vă protejează informațiile pentru a preveni achizițiile neautorizate.

La Klarna, ne concentrăm neobosit pe crearea celei mai bune experiențe de cumpărături din lume. Credem că plățile sunt mult mai mult decât o simplă modalitate de a trimite bani. De aceea, opțiunile noastre de plată fără probleme vă oferă mai mult timp și control, astfel încât să vă puteți concentra pe lucrurile pe care le iubiți.

Se aplică Termeni și condiții și comisioane de întârziere.

Important: Nu facem schimb de mărimi, pentru comenzile achitate prin serviciul Klarna, se restituie banii.

Sus