WOOX

WOOX

Richard WooX și trupa sa de meșteri autentici din Jeseník, Republica Cehă, dezvoltă, desenează, taie, brodează, inscripționează, cos, peticesc, pictează, ștampileză, sculptează, fotografiază, imprimă, împachetează și expediază articole fără de care nu ai putea trăi.Ei bine, poate ai putea trăi, dar nu la fel de bine.

În numai doi ani, un sfert din producția acestei echipe de vis a reușit să se mute de la fabricile străine la cele proprii - woox.Și mulțumită celor mai buni clienți din lume, care cumpără cu fidelitate de la woox, acesta este doar începutul.Va fi foarte distractiv, stați pe aroape.Mai degrabă mai devreme decât mai târziu.

In stoc

Confirma

Sex

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru femei

  Marimi basic pentru barbati

   Curele

    Confirma

    Culoare

    Confirma

    Categorie

    Femei

    Barbati

    Confirma

    Cat costa

    Confirma

    Sortare

    Confirma

    Geanta shopper caramizie din piele intoarsa WOOXGeanta shopper caramizie din piele intoarsa WOOX

    Curea barbateasca maro din piele naturala WOOXCurea barbateasca maro din piele naturala WOOX

    Tricou de dama alb melanj WOOXTricou de dama alb melanj WOOX

    Sapca maro unisex WOOX Mitra Arcus CanumSapca maro unisex WOOX Mitra Arcus Canum

    Jacheta barbatesca rosu-verde lejera impermeabila WOOX Nimbus Urban Kale SenorJacheta barbatesca rosu-verde lejera impermeabila WOOX Nimbus Urban Kale Senor