Eve's

Eve's Bra

O lenjerie intima magica, creata special de femei pentru femei.

Creatoarea brandului Eve´s Bra, a inteles faptul ca doamnele si domnisoarele isi doresc o silueta armonioasa, care sa evidentieze discret formele rubensiene.

Sutienul adeziv Eve´s Bra ( sau mai bine spus: descoperirea secolului) confera bustului rotunjimea perfecta, confortul sporit urmarit si in acelasi timp posibilitatea purtarii oricaror articole vestimentare cu decupaje cu spate indraznete.

Farmecul acestor sutiene cu cupe revolutionare, consta in adaptarea perfecta armonie cu formele naturale ale bustului. Confortul, aspectul modern si libertate totala in alegerea outfitului, fac ca aceste sutiene adezive sa fie un must.

In stoc

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Sutiene cu cupe

Număr cupă

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma

  Sutien negru autoadeziv - Eve's BraSutien negru autoadeziv - Eve's Bra

  Sutien push up negru cu adeziv fara bretele Eve's BraSutien push up negru cu adeziv fara bretele Eve's Bra

  Sutien push up bej cu adeziv fara bretele Eve's BraSutien push up bej cu adeziv fara bretele Eve's Bra

  Sutien autoadeziv roz pal - Eve's BraSutien autoadeziv roz pal - Eve's Bra