Suport pentru cosmetice Umbra Flex Caddy gri

Suport pentru cosmetice Umbra Flex Caddy gri

-35%

139,99 lei90,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 4 zile
Cluj-Napoca în 4 zile
Timişoara în 4 zile
Constanţa în 4 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 4 zile
Vândut

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produsOriginalitatea, caracterul practic, calitatea și formele grațioase - toate acestea caracterizează această marcă canadiană care este pe piață din anul 1979.

Mulțumită acestui obiect, poți să îți atârni acum cosmeticele oriunde dorești. Lângă capul de duș, ori de ușa de la baie.

Suportul a fost construit să ocupe cât mai puțin spațiu, dar să susțină cât mai mult, așa că acum poți să îți cumperi șamponul ăla XL, fără teama că nu va încăpea!

Material: plastic elastic

Dimensiuni: 9,5 x 32 x 65 cm
Codul produsului: 93793

Descoperă mai multe

Despre brand Umbra

Umbra este o companie de design de top, cu o tradiţie de peste treizeci de ani.

Creațiile moderne, la preţuri accesibile pentru fiecare încăpre din casă sunt distribuite prin intermediul a peste 25 000 de dealeri din mai mult de 75 de ţări ale lumii.

Marca Umbra a fost fondată în anul 1979 în Toronto, când doi prieteni din copilărie, Paul Rowan şi Les Mandelbaum s-au decis să-şi unească forţele pentru a crea produse pentru viaţa de zi cu zi, care să evidenţieze perfect estetica generală a locuinţelor, începând de exemplu cu ruloul din hârtie pentru ferestre: simplu, cu stil şi accesibil. 

Cu 29 de ani mai târziu au creat o echipă de 30 de designeri premiaţi în toată lumea – împreună cu designeri externi cu nume sonore – care încă formează inima şi sufletul mărcii Umbra şi care la nivel mondial numără peste 250 de specialişiti cu înaltă calificare.

Mai Multe Produse De La Acest Brand