Cană de călătorie de designer Alchemy Hermes de la Keepcup - dimensiune medie

Cană de călătorie de designer Alchemy Hermes de la Keepcup - dimensiune medie

-50%

59,99 lei29,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 2 zile
Cluj-Napoca în 2 zile
Timişoara în 2 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 3 zile
Vândut

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Vrei altă culoare?

  • roşu
  • verde
  • roz

Detalii despre produs

Îți prezentăm noua generație Keepcup!

Această cană de călătorie din colecția Alchemy a brandului Keepcup este realizată din materiale reciclabile netoxice care pot fi folosite în siguranță în mașinile de spălat vase și cuptoarele cu microunde. Cel mai important este că încape sub majoritatea espressoarelor, așa că poți să îți iei doza de stimulent de dimineață în drumul spre muncă. În fapt, exact în acest scop a fost și concepută - pentru a înlocui milioanele de pahare de unică folosință aruncate în fiecare zi și, astfel, a ajuta la protejarea mediului.

Noua cană KeepCup este prevăzută cu un capac mai bun:
- este realizat din două tipuri de plastic (polipropilenă #5 și #7, ambele fără BPA)- are un orificiu pentru băut îmbunătățit în formă triunghiulară- este mai ermetică - odată deschisă, închiderea orificiului pentru băut poate fi blocată în poziție până când dorești să o deschizi din nou

Care are un capac care se fixează strâns și un orificiu pentru băut ce poate fi închis, pentru ca tu să te bucuri de fiecare înghițitură din băutura ta fierbinte.  Cu toate acestea, nu este 100% etanșă. Deci nu jongla cu ea și nici nu o arunca în geantă.  Totuși, este o cană de călătorie ce poate fi dusă în mână, dar se potrivește foarte bine și într-un suport de pahare din mașină, și toate acestea arătând impecabil.

Băutura ta va rămâne fierbinte cu 30 de minute mai mult decât într-o cană normală, iar durata de viață minimă a cănii este de 4 ani. Cam câte căni de cafea înseamnă asta pentru tine?

Material: polipropilenă (fără BPA), silicon (capac și bandă)Volum: 340 ml

Dimensiuni: 13 x 8,5 cm


Codul produsului: 70811

Descoperă mai multe

Despre brand KeepCup

KeepCup este o marcă australiană de căni ecologice, care a cules o mulţime de premii.

Totul a început în anul 1998, când fraţii Forsyth şi-au deschis lanţul de magazine BlueBag, unde vindeau sandviciuri proaspete, salate şi cafea la pachet. Nu le-a plăcut însă consumul mare de materiale şi poluarea inutilă a mediului înconjurător. Şi aşa au luat decizia de a fabrica nişte căni de calitate, cu design atrăgător, care ar putea fi folosite din nou şi iar din nou.

""KeepCupy"" sunt ecologice, non-toxice, înlocuiesc paharele din plastic de unică folosinţă, iar cafeaua şi ceaiul se păstrează calde în ele cu peste 30 de minute mai mult decât în cănile normale.

În acelaşi timp, sunt compatibile cu cuptorul cu microunde şi maşina de spălat vas. Durabilitatea lor minimă de patru ani este un alt argument pentru cumpărarea unei căni KeepCup şi pentru protejarea mediului prin aceasta. Mai ales că arată şi bine...

Mai Multe Produse De La Acest Brand