Sticlă de apă cu filtru Bobble roșie

Sticlă de apă cu filtru Bobble roșie

54,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 2 zile
Cluj-Napoca în 2 zile
Timişoara în 2 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 3 zile
Anunță-mă când e pe stoc

Adăugat înWishlist

De data asta poate ai noroc!

Dacă reapare pe stoc, te anunțăm. Lasă-ne adresa de email și ține pumnii strânși!

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

Transformă sticla de apă filtrantă Bobble pentru sport în noul tău partener de activități sportive!

Hidratează-te cu ajutorul acestei sticle sportive care este prevăzută cu un filtru colorat și un capac integrat. Capacul este atașat sticlei printr-o buclă din silicon.

Această sticlă Bobble are culoarea roșu și o capacitate de 0,7 l. Este realizată dintr-un material moale și flexibil pentru o utilizare ușoară.

Sticlele Bobble au propriile lor filtre portabile care filtrează apa pe măsură ce este consumată. Filtrul unic de carbon absoarbe clorul și alți contaminanți organici care se găsesc în mod frecvent în apa de la robinet.

După ce filtrul depășește termenul de expirare, acesta poate fi înlocuit cu ușurință cu un filtru nou de orice culoare dorești. SticleleBobble sunt reciclabile și nu conțin BPA. Simbolul actual al designului mondial, Karim Rashid, a proiectat Sticla Bobble. Rashid a câștigat peste 300 de premii pentru lucrările sale.

 


Codul produsului: 51688

Despre brand Bobble

Fondatorii mărcii Bobble [bobl] spun că bobble a fost pentru ei o provocare. Avea în urmă experienţe de zeci de ani în dezvoltarea de soluţii ingenioase tehnologice şi de design. Şi le place apa ambalată. Însă nu au dorit să rezolve problema încetând să o bea.

""Am dorit să satisfacem dorinţa de apă proaspătă, curată şi ""portabilă"", dar am vrut să reducem la minim costurile de fabricaţie şi de achiziţie. Am vrut să ţinem cât mai jos costurile şi preţul. Am refuzat să renunţăm la designul frumos în schimbul funcţionalităţii. De fapt, am vrut tot şi imediat"" spun Richard şi Stephanie Smiedt, fondatorii mărcii.

Acum, sticlele Bobble sunt disponibile întoate statele din SUA,în peste30 000magazinie şi28 de ţăride pe cinci continente. S-au vândut cu milioanele.

Mai Multe Produse De La Acest Brand