Căști in ear Meze Audio Neo 11 Iridium

Căști in ear Meze Audio Neo 11 Iridium

273,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 2 zile
Cluj-Napoca în 2 zile
Timişoara în 2 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 2 zile
Vândut

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

Meze este un brand 100% românesc ce produce sisteme audio de înaltă performanță, care pot concura cu orice căști premium din lume în privința calității sunetului și originalității designului. De fapt toată activitatea brandului se centrează pe livrarea de sunet impecabil.

Fondat în 2009 de băimăreanul Antonio Meze, compania ajunge la maturitate odată cu lansarea modelului de căști - 99 Classics, un model de căști care face istorie chiar și acum.

Toate creațiile brandului sunt realizate și testate  in-house și își propun să schimbe percepția comună asupra căștilor care se găsesc pe piață la momentul actual. 

Căștile marca Meze vin la pachet cu multe atuuri tehnice și soluții inovative dar au și un design elegant și pot deveni cu ușurință un accesoriu prețios. 

Design-ul este deosebit: liniile rotunjite, conturul lin si materialele premium spun clar despre direcția si viziunea pe care a avut-o Antonio – creatorul brandului, omul care stă în spatele tutoror produselor Meze.

O caracterizare succintă a sunetului ar fi: fluid, neobositor, plin și bogat tonal, strălucitor pe înalte și cald pe voci, dinamic și exploziv. Promițătoare descriere, nu-i așa?Detalii: 
- frecvență de răspuns: 16Hz - 24KHz
- impedanță: 16Ohm
- sensibilitate: 101dB (+/- 3db)
- distorsiune armonică totală: < 0.5%
- atenuarea zgomotului: cu până la 26dB
- mufă jack 3.5mm placată cu aur
- membrană cu peliculă de titan
- cablu 7N OFC cu lungime 1.2m și microfon incorporat
- set de 4 adaptoare in-ear din silicon


Codul produsului: 320078

Despre brand Meze Audio

Meze Audio este un brand 100% românesc ce produce sisteme audio de înaltă performanță, care pot concura cu orice căști premium din lume în privința calității sunetului și originalității designului. De fapt toată activitatea brandului se centrează pe livrarea de sunet impecabil.

Fondat în 2009 de băimăreanul Antonio Meze, compania ajunge la maturitate odată cu lansarea modelului de căști - 99 Classics, un model de căști care face istorie chiar și acum.

Căștile sunt realizate cu lemn de nuc și arțar pentru o acustică deosebită iar sunetul este adaptat în funcție de rezonanța fiecărei bucăți de lemn utilizate. Întreaga strucutră este făcută din material de bună calitate, banda de susţinere este din oţel de arc, structura întreagă este ţinută laolaltă cu piese din aliaj de zinc.

Toate creațiile brandului sunt realizate și testate in-house și își propun să schimbe percepția comună asupra căștilor care se găsesc pe piață la momentul actual.

Căștile marca Meze vin la pachet cu multe atuuri tehnice și soluții inovative dar au și un design elegant și pot deveni cu ușurință un accesoriu prețios.

Un accesoriu modular pentru că orice piesa la nevoie se poate înlocui, căștile fiind asamblate în totalitate, folosind doar piulițe și șuruburi, fără lipici. În cazul în care se strică ceva, se poate dezasambla, repara şi înlocui. 

Design-ul este deosebit: liniile rotunjite, conturul lin și materialele premium spun clar despre direcția și viziunea pe care a avut-o Antonio – creatorul brandului, omul care stă în spatele tutoror produselor Meze.

O caracterizare succintă a sunetului ar fi: fluid, neobositor, plin și bogat tonal, strălucitor pe înalte și cald pe voci, dinamic și exploziv.

Promițătoare descriere, nu-i așa?

 

 

Mai Multe Produse De La Acest Brand