Cutie multifunctionala „Adopta un urs panda” Gift Republic

89,99 lei

Anunță-mă când apare

Adaugat inWishlist

De data asta poate ai noroc!

În curând disponibil! Lasă-ne adresa de email și te anunțăm când apare pe stoc.

E-mail

  • Retur în30 de zile
  • Livrare gratuita acasala comenzi peste 199 lei

Caracteristicile produsului

Tip: cutie cadou, prin achizitionarea careia puteti adopta un urs panda
Culoare: argintiu
Model: urs panda
Material: metal, hartie
Vei aprecia: Prin achizitionarea produsului "Adopta un urs panda", vei sustine o serie de activitati intru protejarea acestor animale simpatice. Prin acest cadou vei ajuta la protejarea speciilor de ursi panda si sa participi la proiectele Pandas International, o organizatie unica a carei scop este salvarea speciilor de panda de talie mare. Fondurile eliberate prin achizitionarea acestui produs va asigura ca salvarea ursilor panda va continua. Doar urmati instructiunile anexate si alegeti tipul de animal pe care doriti sa il sprijiniti.

La inregistrare, veti primi un certificat personalizat, valabil 12 luni, iar apoi update-uri direct de la o organizatie cu informatii actualizate cu privire la proiecte, rezultate si alte planuri de sustinere a animalelor in viitor.


Dimensiuni: 16 x 22 x 3 cm

 


Codul produsului: 296373

Gift Republic s-a nascut in 2006 in Wimbledon, UK si asta este usor de observat in estetica brandului. Brandul are o gama variata, vesela, amuzanta si neconventionala de cadouri la care nu te-ai gandit niciodata, dar pe care ti le doresti.

Gift Republic se adreseaza oamenilor care vor sa ofere ceva unic, diferit si neasteptat, si sunt faimosi pentru milioanele de zambete pe care le starnesc zi de zi.

Nu sunt recomandate persoanelor conventionale si fara simtul umorului.

Toate produsele brandului

  • Retur în 30 de zile
  • Livrare gratuita acasa la comenzi peste 199 lei