Lumânare ZOOT Buddies cu parfum  de coacăze, în recipient de sticlă

Lumânare ZOOT Buddies cu parfum de coacăze, în recipient de sticlă

-70%

39,99 lei11,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 6 zile
Cluj-Napoca în 6 zile
Timişoara în 6 zile
Constanţa în 6 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 6 zile
Vândut

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

GO AND FRENCH KISS. 

Împrospătează-ți casa cu un parfum de fructe. Această lumânare cu mireasmă de coacăze dulci îți va gâdila nasul și va crea o atmosferă plăcută, cu care te vei obișnui în curând.

Lumânările ZOOT Buddies sunt făcute în fabricile Vála, un loc plin de tradiție,  unde sunt produse cu dragoste și, cel mai important, cu respectarea normelor de siguranță și a unor condiții de muncă echitabile.

Esențele de parfum folosite, verificate pentru a respecta cele mai înalte standarde de calitate, sunt foarte populare în rândurile clienților noștri.

Dimensiuni8 x 7cm 

Compoziție: ceară naturală, esență de parfum. 

 


Codul produsului: 166308

Despre brand ZOOT Buddies

Sunt prietenii noștri loiali din baie. Uneori ei apar în sufragerii (sau oriunde altundeva de fapt). Sub acest nume de brand, am creat cosmetice și lumânări parfumate de cea mai bună calitate cu parfumuri care te vor face să își dorești să te speli de mai multe ori pe zi!

Așa că aprinde un chibrit, cu el aprinde o lumânare parfumată delicioasă și toate simțurile tale vor intra în comuniune cu universul... Lumânările sunt realizate manual din materiale de calitate în Manufaktura Vála din Republica Cehă, cu o tradiție de dinainte de 1990.

Cosmeticele sunt produse de compania cehească BOEMI, un brand cu experiență în crearea și producția de săpunuri și produse de înfrumusețare similare încă din 1999. Toate produsele sunt realizate folosind ingrediente de cea mai bună calitate, delicate cu pielea și care nu sunt testate pe animale.

Mai Multe Produse De La Acest Brand