Cămașă Seidensticker BD Uno Super Slim roz/albastră

Cămașă Seidensticker BD Uno Super Slim roz/albastră

-50%

279,99 lei140,00 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 3 zile
Cluj-Napoca în 3 zile
Timişoara în 3 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 4 zile
Vândut

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

În loc să aștepți că iubita să-ți calce cămășile, mai bine fă o rezervare la o cină romantică la restaurantul vostru preferat.
Brandul Seidensticker se asigură că tu vei face o impresie bună la cină! Cu această cămașă din bumbac. Și chiar ai voie de asta, domnule! Iar pe lângă asta, precizia design-ului va fi foarte greu să rămână neobservată!

Dacă ai nevoie să îți mărești numărul de cămăși care vrei să nu te dezamăgească, atunci ai face bine să apelezi la cămașa de la Seidensticker.

Material: 100% bumbac

Măsuri pentru mărimea 42:
Lungime: 76 cm
Lățime umăr: 47 cm
Lungime mâneci: 68 cm

Se spală la mașină la 40°C


Codul produsului: 163893

Despre brand Seidensticker

Seidensticker este sinonim pentru cămăşi de bărbaţi confecţionate la un nivel de calitate perfect. Şi-i chiar aşa, pentru că în prezent este cel mai mare producător european de cămăşi.

Marca a fost fondată în anul 1919 de Walter Seidensticker în orşaul german Bielefeldu-Brackwede. A începută în casa păriţilor şi în 5 ani a devenit primul producător care fabrica pe bandă. Acum îşi exportă produsele în peste 80 de ţări din lume.

La cumpăna dintre anii 50 şi 60, Seidensticker a scos pe piaţă cămaşa ""Splendesto"" , dintru-un material special, care nu trebuia călcat. Apoi, în ani 90 şi 00, marca a dus calitatea bumbacului utilizat cu încă ceva trepte mai sus.

Calitaea, viabilitatea, inovaţia şi tradiţia – acestea sunt principalele caracteristici datorită cărora cămăşile Seidensticker se menţin în top deja de aproape o sută de ani.

Mai Multe Produse De La Acest Brand