Extra 20% reducere tuturor cu codul EXTRA20 Se termina la 136 ore 59 minute
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum sa alegem marimea potrivita la haine si la incaltaminte?

  23. 08. 2017      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Am nevoie de sfaturi cu privire la ce dimensiune ar trebui să aleg pentru rochiile Desigual, si pentru balerinii Melissa. Aș vrea sa aleg o tinuta pentru nunta de la magazinul d-vostra, insa pana acum nu am incercat aceste branduri.

 


Stefana S.

Raspuns

Dragă Stefana,

sa selectati la noi marimea este acum si mai simplu. La e-shopul nostru am "instalat" un sistem foarte inteligent, un buton RECOMANDA MARIMEA, care este întotdeauna situat deasupra marimilor afisate ale produsului respectiv, chiar sub denumirea produsului. Doar faceți clic pe butonul acela, introduceți masurile dvs, și sistemul va va sfătui în mod automat, cu privire la dimensiunea ideală.

Noi știm că uneori va temeti de cumparaturile online tocmai din cauza alegerii marimilor, tocmai de aceea am doriti sa va usuram acest lucru, unindu-ne cu proiectul SizeID, care noua ne pare solutia absolut perfecta. Avantajul este că masurile vi le puteti salva in sistem, acesta le va salva cu usurinta, si va va recomanda marimea potrivita, de fiecare data.  În plus, acest proiect va permite inregistrarea, si adaugarea marimii celor dragi, fie prin Facebook, sau pe site-ul lor,  www.sizeid.com.

 

O zi buna, va ureaza Eliza, de la www.ZOOT.ro.