SUMMER SPECIAL: FII GATA DE AVENTURĂ!

La birouLa birouLa birou

La întâlnireLa întâlnireLa întâlnire

La plajăLa plajăLa plajă

CategoriiCategoriiCategorii

Vara asta va fi epică.

Indiferent de planurile pe care le ai... valuri, munți sau muncă, ne-am ocupat noi de outfituri.

Bucură-te de vară!

La birou

Iar e luni și iar o iei de la capăt, îți bei cafeaua și te gândești cu ce te îmbraci azi la birou. Noi ne-am gândit să-ți ușurăm începutul acesta de săptămână și să îți propunem câteva outfituri lejere, dar perfecte pentru birou.

La festival

Festivalul este locul unde e permis orice când vine vorba de haine… orice mai puțin ceva plictisitor. Lasă-ți imaginația să zburde și alege exact ce ți se potrivește! ↓

La party

Vara poate fi considerată un anotimp… sau o mare petrecere! E timpul să te vezi cu prietenii, să îți petreci nopțile la terase și să ieși în fiecare seară în oraș. Pune mâna pe o rochie, niște sandale sexy, o geantă colorată și ești gata de party!

La întâlnire

E vară, e cald și te afli la o terasă cu un pahar de vin roșu în mână așteptându-ți jumătatea. Întrebarea e... cu ce te îmbraci?

La plajă

Soarele arde, nisipul e încins și tu porți cel mai tare costum de baie de pe continent. Asta dacă arunci o privire la colecția de mai jos...

În natură

Ești plină de energie și mereu ai activitate? Înseamnă că ai nevoie și de un echipament pe măsură - alege pantofii sport, hainele și dă-i bice!

Rochii și fusteRochii și fusteRochii și fuste

Pantofi sportPantofi sportPantofi sport

DenimDenimDenim

Costume de baie și accesoriiCostume de baie și accesoriiCostume de baie și accesorii

Tricouri și topuriTricouri și topuriTricouri și topuri

SandaleSandaleSandale