Retur

Cum returnezi

Nu iti place sau pur si simplu nu ti se potriveste ce ti-ai comandat? Nicio grija! Returul este gratuit si ai 90 de zile la dispozitie sa te razgandesti. Daca ai comandat acasa, foloseste butonul de "retur" si noi ridicam produsul de la adresa specificata de tine.

Produsele pe care vrei sa le returnezi trebuie sa fie intr-o stare perfecta pentru a putea ajunge la un alt client. Daca nu indeplinesc aceasta conditie, este posibil sa oprim o parte din valoarea produselor pentru a le putea reda stralucirea din prima zi. Lenjeria intima si costumele de baie nu pot fi returnate.

Banii iti vor fi returnati in cont in termen de 10 zile lucratoare din momentul in care coletul ajunge la noi.

Adresa ZOOT

ZOOT a.s.
Černokostelecká 2246
251 01, Říčany u Prahy

Vrei pur si simplu sa schimbi produsul?

Din pacate, nu putem face asta, dar poti face o noua comanda si un retur pentru produsul pe care nu il mai doresti. Iti vom returna banii in cont.

Vrei sa faci o reclamatie?

Nuuuu, ce s-a intamplat?! Ne pare rau daca te-am suparat, dar totul va fi bine- suna-ne la +40 316 300 933 sau scrie-ne la info@zoot.ro si rezolvam problema. Poti trimite produsele prin curier, impreună cu o copie a facturii.

Vom rezolva reclamatia in maxim 30 de zile de la primirea acesteia. Pentru a putea transfera contravaloarea produselor, vom avea nevoie de un cont IBAN, te rugăm să il completezi in formularul de retur, sau sa il trimiti pe e-mail la info@zoot.ro