Noi masuram pentru tine

Noi masuram pentru tine!

Uneori, marimile unor branduri pot varia in asa fel incat nu se potrivesc cu masurile tale. Acolo intervenim noi cu un nou instrument de masurat.

Ce facem?

Masuram cu grija fiecare articol de imbracaminte si ii convertim dimensiunile astfel incat sa se potriveasca cu tabelul ZOOT de marimi. Cand vei folosi filtrul pentru marimi, toate articolele de imbracaminte care ti se potrivesc vor fi selectate, chiar daca marimea de pe eticheta indica altceva. Ar fi pacat sa ratezi vreun articol doar din cauza unei marimi eronate de pe eticheta, nu-i asa?

Un tabel de marimi? Fii serios!

Nu-ti face griji! Vei vedea intotdeauna si marimile originale de pe eticheta. Si inca mai mult decat atat!

Noi masuram pentru tineNoi masuram pentru tineNoi masuram pentru tineNoi masuram pentru tineNoi masuram pentru tine

MARIMEA ZOOT

Masuram cu grija totul si convertim dimensiunile gasite conform cu tabelul ZOOT de marimi, care este gandit sa reflecte cat mai exact realitatea.

MARIMILE CLASICE

Majoritatea articolelor de imbracaminte au marimi ca S, M, L, XL... O exceptie de la aceasta regula poate fi gasita in categoriile de pantaloni si sutiene, deoarece acestea au o optiune de filtrare a marimilor mai detaliata.

MASURATORI DETALIATE

Un filtru mai detaliat pentru marimi este ideal pentru a gasi marimea potrivita de sutien (oferind o circumferinta a bustului si un numar de cupa) sau marimea potrivita pentru pantaloni (oferind lungimea cracului)

BRAND

Daca esti deja obisnuit cu marimile brandului tau preferat, atunci le vei gasi in aceasta coloana. Poti compara aceste marimi cu tabelul de marimi ZOOT si poti vedea daca se potrivesc.

MARIMEA DE PE ETICHETA

Aceasta este marimea pe care o vei gasi pe eticheta. Fiecare brand are marimi diferite. Si chiar daca avem incredere in ei, noi le verificam, totusi.

MARIMI

Acest tabel de marimi este un reper de la care poti afla daca marimile ZOOT se potrivesc cu dimensiunile tale.

TALIE/LUNGIME

Pentru a te asigura ca primesti pantalonii potriviti, poti alege circumferinta taliei si lungimea cracului.

Cum sa te masori

Circumferinta pieptului

Stai dreapta si masoara cea mai mare parte a bustului

Circumferinta sub bust

Stai dreapta, expira si masoara circumferinta de sub bust.

Circumferinta pieptului

Stai drept si masoara cea mai mare parte a pieptului