Red hair is not just a color, it's a way of life!

Red hair is not just a color, it's a way of life!

 Colecţia se termină după 0:00:00

Mai mult

Roșcat? Hmm…deja sună sexy. Passional, fun, plin de stil și rafinament, părul roșcat nu e doar despre culoare. E despre un stil de viață în adevăratul sens al cuvântului. Tocmai de aceea, am pregătit o colecție specială pentru roșcate, cu toate lucrurile care le pot accentua și mai tare frumusețea.

Noul LONCOLOR EXPERT Oil Fusion vine cu o formula cu ingrediente naturale: unt de shea, fosfolipide si ulei de floarea soarelui. Mai mult,in setul de colorare este inclus un mix de 4 uleiuri 100% naturale, care se adauga in timpul prepararii amestecului colorant, pentru un rezultat final exceptional. Combinație unică de uleiuri naturale reunește proprietățile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale și sâmburi de struguri pentru o textura placuta, reflexii stralucitoare si o tinuta impecabila a firului de par.

In plus,  masca pentru păr LONCOLOR EXPERT Oil Fusion – cu ulei de argan – inclusa in setul de colorare este destinată îngrijirii părului proaspăt vopsit, iar aceasta devine mătăsos, ușor de pieptănat, dar si hidratat in profunzime.

LONCOLOR EXPERT Oil Fusion – colorare intensă și durabilă cu 6 uleiuri naturale! Nuanțe de roșu pline de strălucire găsești aici!
 

În stoc

Confirma

Brand

Confirma

Sex

Confirma

Culoare

Confirma

Categorie

Femei

Bărbați

Confirma

Cât costă

Confirma

Sortare

Confirma