Geanta, piesă esențială pentru outfiturile de Sărbători

Geanta, piesă esențială pentru outfiturile de Sărbători

 Colecţia se termină după 0:00:00

Mai mult

Vizite la târgul de Crăciun, la ai lui, party-ul de Revelion, pentru toate evenimentele astea ai nevoie de un outfit și o geantă corespunzătoare. Genți care să meară și cu o fustă din denim, și cu o pereche de blugu, dar și cu o rochie elegantă pentru petrecerea de revelion. Le găseșeti pe toate în colecția noastră. 

Și pentru că e Vinminica (și ne plac excesele de toate soiurile), îți facem cadou codul ZOOT20 și ai 20% discount la orice produs de pe site. Pur și simplu. Discountul se aplică și produselor deja reduse. Grăbește-te, surpriza se încheie duminică, 11 decembrie, la miezul nopții.

În stoc

Confirma

Brand

Confirma

Mărime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru femei

Filtru mai specific

Masura pantalonilor in functie de talie si lungimea cracului

Talie

Lungime crac

  • Mai mare

Confirma

Culoare

Confirma

Categorie

Confirma

Cât costă

Confirma

Sortare

Confirma