Geanta, piesa esentiala pentru outfiturile de Sarbatori

Geanta, piesa esentiala pentru outfiturile de Sarbatori

 Colectia se termina dupa 0:00:00

Mai mult

Vizite la targul de Craciun, la ai lui, party-ul de Revelion, pentru toate evenimentele astea ai nevoie de un outfit si o geanta corespunzatoare. Genti care sa meara si cu o fusta din denim, si cu o pereche de blugu, dar si cu o rochie eleganta pentru petrecerea de revelion. Le gaseseti pe toate in colectia noastra. 

Si pentru ca e Vinminica (si ne plac excesele de toate soiurile), iti facem cadou codul ZOOT20 si ai 20% discount la orice produs de pe site. Pur si simplu. Discountul se aplica si produselor deja reduse. Grabeste-te, surpriza se incheie duminica, 11 decembrie, la miezul noptii.

In stoc

Confirma

Brand

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru femei

 • Mai mare

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Categorie

  Femei

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma