Cadouri pentru connoisseuri

Cadouri pentru connoisseuri

 Colecţia se termină după 0:00:00

Mai mult

Îți place să călătorești în locuri fabuloase, iubești vinul bun, brânzeturile alese și o cafea divină... Ce mai, e clar, avem de-a face cu un adevărat connoisseur. Și pentru că și noi ne regăsim în descrierea de mai sus, ne-am gândit să adunăm într-o colecție toate lucrurile fără de care nu poți duce o viață rafinată. 

Și pentru că e Vinminica (și ne plac excesele de toate soiurile), îți facem cadou codul ZOOT20 și ai 20% discount la orice produs de pe site. Pur și simplu. Discountul se aplică și produselor deja reduse. Grăbește-te, surpriza se încheie duminică, 11 decembrie, la miezul nopții.

În stoc

Confirma

Brand

Confirma

Sex

Confirma

Mărime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru barbati

  • Mai mare

Confirma

Culoare

Confirma

Categorie

Confirma

Cât costă

Confirma

Sortare

Confirma