Cadouri pentru connoisseuri

Cadouri pentru connoisseuri

 Colectia se termina dupa 0:00:00

Mai mult

Iti place sa calatoresti in locuri fabuloase, iubesti vinul bun, branzeturile alese si o cafea divina... Ce mai, e clar, avem de-a face cu un adevarat connoisseur. Si pentru ca si noi ne regasim in descrierea de mai sus, ne-am gandit sa adunam intr-o colectie toate lucrurile fara de care nu poti duce o viata rafinata. 

Si pentru ca e Vinminica (si ne plac excesele de toate soiurile), iti facem cadou codul ZOOT20 si ai 20% discount la orice produs de pe site. Pur si simplu. Discountul se aplica si produselor deja reduse. Grabeste-te, surpriza se incheie duminica, 11 decembrie, la miezul noptii.

In stoc

Confirma

Brand

Confirma

Sex

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru barbati

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Categorie

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma