Stylist's Tip: Ce poarta EA la Targul de Caciun

Stylist's Tip: Ce poarta EA la Targul de Caciun

 Colecţia se termină după 0:00:00

Mai mult

Nu stii ce-o sa porti? Bety, stilista noastra, are intotdeauna un raspuns. Asadar, draga Betty, spune-ne: ce-ar trebui sa purtam la Targurile de Craciun? 

În stoc

Confirma

Brand

Confirma

Mărime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru femei

Încălțăminte

Filtru mai specific

Masura pantalonilor in functie de talie si lungimea cracului

Talie

Lungime crac

 • Mai mare

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Categorie

  Confirma

  Cât costă

  Confirma

  Sortare

  Confirma

  Alžběta

  Îți plac târgurile de Crăciun, însă ai vrea să te bucuri de toate bunătățile de acolo fără să tremuri de frig sau să arăți prea înfofolită? Fetelor, clar nu ar trebui să vă lipsească un palton lung, o parka sau o geacă cu blană artificială, pe care le puteți combina cu niște pantaloni slim fit și un pulover călduros. Apoi, musai trebuie să vă luați o pereche de cizme, un fular uriaș și niște mănuși mâțoase. Și dacă tot vă e frig, apelați la ultima soluție: un pahar de vin fiert! Enjoy!

  Betty, Stylist