Stylist`s tip: Cum sa porti incaltari de iarna ♂

Stylist`s tip: Cum sa porti incaltari de iarna ♂

 Colectia se termina dupa 0:00:00

Mai mult

Iarna bate cu pasi repezi la usa, iar asta nu poate decat sa te bucure. De ce? Pentru ca adori sa porti incaltari de iarna. Dar problema care-ti vine mereu in minte e: cu ce le porti? Ei bine, stilista noastra, Bety, are cateva sugestii super stylish pentru tine, in colectia de mai jos! Ce parere ai?

In stoc

Confirma

Brand

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru barbati

Filtru mai specific

Masura pantalonilor in functie de talie si lungimea cracului

Talie

Lungime crac

 • Mai mare

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Categorie

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma

  Alžběta

  Dragi băieți, nu vă speriați, nu trebuie să fiți cunoscători de matematici superioare, ca să știți cum să combinați încălțările de iarnă cu un outfit cool. Calitatea e singurul lucru care trebuie să vă intereseze. O pereche de încălțări din material top-quality și îmblănite e suficientă pentru a vă asigura confortul, iar dacă o combini cu un pulover sau o bluză cool, o jachetă parka și niște blugi beton, e clar, ți-ai găsit outfitul pentru următoarele trei luni. Ok, de preferat să-ți faci mai multe...

  Betty, Stylist