Moda se schimba, rochiile raman

Moda se schimba, rochiile raman

 Colectia se termina dupa 0:00:00

Mai mult

Nu te poti plictisi niciodata de rochii. Sunt acea piesa clasica, in care te simti mereu bine si super increzatoare. Si ca sa te bucuri din plin toamna asta, am pregatit pentru tine o colectie dedicata exclusiv rochiilor. Arunca o privire si alege-ti favorita... sau favoritele. In fond, nu exista „prea mult” cand e vorba despre ceva ce iubesti. Nu-i asa?

In stoc

Confirma

Brand

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru femei

 • Mai mare

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Categorie

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma

  Când porți o rochie cu un croi care se aranjează perfect pe tine, te simți mult mai încrezătoare. Știu că le iubești! Ghici ce? Și eu! Tocmai de aceea am făcut o colecție dedicată lor și, evident, ție! Bucură-te de toamna asta într-o rochie nouă!

  Martina, Creative Content