Brandurile zilei: Desigual + adidas Originals

Brandurile zilei: Desigual + adidas Originals

 Colecţia se termină după 0:00:00

Mai mult

Și cum alegi să întâmpini primăvara asta? Noi credem că ai două soluții mari și late. Fie optezi pentru un outift athleisure, relaxat și casual (și atunci mergi pe mâna pieselor adidas originals), fie te asortezi vestimentar exploziei de culori de afară și, în cazul ăsta trebuie, să optezi pentru itemurile super colorate marca Desigual.

Folosește codul ADIDAS sau DESIGUAL și vei avea un discount de 20% la piesele adidas Originals, respectiv Desigual. Cele două coduri se folosesc separat și nu se cumulează. Oferta se aplică și produselor deja reduse și este valabilă astăzi, 20 martie, până la miezul nopții.

 

În stoc

Confirma

Brand

Confirma

Sex

Confirma

Mărime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru femei

Marimi basic pentru barbati

Încălțăminte

Filtru mai specific

Masura pantalonilor in functie de talie si lungimea cracului

Talie

Lungime crac

Lungime jachete și cămăși

  • Mai mare

Confirma

Culoare

Confirma

Categorie

Confirma

Cât costă

Confirma

Sortare

Confirma