Brandurile zilei: Desigual + adidas Originals

Brandurile zilei: Desigual + adidas Originals

 Colectia se termina dupa 0:00:00

Mai mult

Si cum alegi sa intampini primavara asta? Noi credem ca ai doua solutii mari si late. Fie optezi pentru un outift athleisure, relaxat si casual (si atunci mergi pe mana pieselor adidas originals), fie te asortezi vestimentar exploziei de culori de afara si, in cazul asta trebuie, sa optezi pentru itemurile super colorate marca Desigual.

Foloseste codul ADIDAS sau DESIGUAL si vei avea un discount de 20% la piesele adidas Originals, respectiv Desigual. Cele doua coduri se folosesc separat si nu se cumuleaza. Oferta se aplica si produselor deja reduse si este valabila astazi, 20 martie, pana la miezul noptii.

 

In stoc

Confirma

Brand

Confirma

Sex

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru femei

Marimi basic pentru barbati

Încălțăminte

Curele

Filtru mai specific

Masura pantalonilor in functie de talie si lungimea cracului

Talie

Lungime crac

 • Mai mare

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Categorie

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma