Le Coq Sportif: Sport cu un strop de chic galic

Le Coq Sportif: Sport cu un strop de chic galic

 Colecţia se termină după 0:00:00

Mai mult

Totul a început în 1982, în Franța, regiunea Champagne, cu obsesia lui Emile Camuset pentru sport și micul său atelier. Astăzi, brandul se fălește cu aceeași energie, dar și cu o experiență de peste 100 de ani. În ultimii 130 de ani,  Le Coq Sportif a susținut o multitudine de sportivi și cluburi sportive: de la Maradona la Turul Franței.  Prima colecție Le Coq Sportif de pe ZOOT impresionează cu pantofi sport confortabili, simpli și rezistenți. Exact ceea ce vor atleții și cei care iubesc mișcarea. 

În stoc

Confirma

Sex

Confirma

Mărime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Încălțăminte

  • Mai mare

Confirma

Culoare

Confirma

Categorie

Confirma

Cât costă

Confirma

Sortare

Confirma

Jaroslav

Sunt chiar bucuros că am adus, în sfârșit, acest brand francez sportiv pe ZOOT. Dacă îți place mișcarea sau ești un fan al trendului athleisure, trebuie neapărat să-ți iei o pereche de pantofi sport din colecția noastră. Te poți baza pe ei indiferent că ești la sală sau ai ieșit la o plimbare prin oraș.

Jaroslav, Buyer