Branduri Eco Bio

EQUA

EQUA

EQUA este un brand din Slovenia, de sticle ecologice cu un design aparte - sticla borosilicata si plastic – fara BPA, insa cu o multime de certificate ecologice. Marca doneaza 10 % din profitul brut al companiei, organizatiilor care sustin stilul de viata sanatos, si care sunt constiente de valorile naturii.

Povestea marcii EQUA a inceput atunci cand directorul executiv al marcii, Anže, se plimba pe plaja si era dezamagit si trist vazand mulitimea de sticle PET din ocean. A inceput sa se gandeasca ce s-ar putea face in aceasta privinta. Astfel, s-a decis sa fondeze un brand ce va imbina dragostea fata de natura (ECO) cu beneficiile unei ape curate (AQUA).

Ideea lui a fost sustinuta de oameni din intreaga Europa, si din anul 2010 concepe si produce sticle ecologice cu un design placut, practic si sanatos, din punct de vedere al compozitiei. 
Colectia din sticla CMYK este fabricata manual in Republica Ceha. 

Detalii brand

Sticla de apa cu capac argintiu EQUA 750 mlSticla de apa cu capac argintiu EQUA 750 ml

Sticla de apa cu capac auriu EQUA 750 mlSticla de apa cu capac auriu EQUA 750 ml

Sticla de apa in husa textil EQUA 750 mlSticla de apa in husa textil EQUA 750 ml

Sticla de apa EQUA Flow (800 ml)Sticla de apa EQUA Flow (800 ml)

Sticla de apa EQUA Stardust (550 ml)Sticla de apa EQUA Stardust (550 ml)

Sticla de apa - EQUA Metallic (550 ml)Sticla de apa - EQUA Metallic (550 ml)

Sticla de apa - EQUA Metallic (550 ml)Sticla de apa - EQUA Metallic (550 ml)

Sticla de apa - EQUA Monstera (550 ml)Sticla de apa - EQUA Monstera (550 ml)

Klean Kanteen

Klean Kanteen

Klean Kanteen este un brand american infiintat in anul 2004, fiind un brand prietenos cu mediul inconjurator si un mare sustinator si promoter al produselor sustenabile si calitative.
Tehnologiile de ultima ora folosite de Klean Kanteen, se bazeaza pe crearea unor produse safe, care nu contin BPA, plumb si acizi ftalici.
Recipientele Klean Kanteen sunt dedicate celor care aleg sa foloseasca produse non-toxice, organice, practice, prietenoase cu mediul, in conditii de activitate in natura, si nu numai.
Canile, paharele si termosurile vor pastra temperatura dorita (de la 0 la 88 de grade, in functie de modelul ales), timp de pana la 30 de ore pentru produsele calde, respectiv 100 de ore - pentru produsele reci.
Klean Kanteen este membru al 1% for the Planet, donand anual mai mult de 1% din profit, organizatiilor care protejeaza planeta.

Detalii brand

Ragwear

Ragwear

""STREET IS A STATE OF MIND"" – acesta este sloganul care exprima esenta marcii ceho-germane de streetwear Ragwear, care a fost fondata in anul 1997.

In prezent, grupul de designeri din mai multe tari lucreaza in comun in sediul central din Praga, creand colectii pentru barbati si femei, care sunt atipice prin croielile originale si materialele de calitate. Isi actualizeaza periodic "bestseller-ele" cu noi detalii si materiale.

O specialitate a Ragwear sunt bluzele si jachetele care nu numai ca sunt maxim de sofisticate si functionale, dar se regasesc si la preturi accesibile.

"Noi prelucram numai bucati de tesaturi. Important este ce faceti voi in ele." – Ragwear

Detalii brand

Tricou barbatesc gri inchis cu model Ragwear Romare OrganicTricou barbatesc gri inchis cu model Ragwear Romare Organic

Pantaloni scurti barbatesti gri deschis regular fit Ragwear Karel MelangePantaloni scurti barbatesti gri deschis regular fit Ragwear Karel Melange

Jacheta parka alb-albastru in dungi lejera de dama Ragwear Barunka StripesJacheta parka alb-albastru in dungi lejera de dama Ragwear Barunka Stripes

Tricou barbatesc albastru inchis cu model Ragwear TaylorTricou barbatesc albastru inchis cu model Ragwear Taylor

Tricou barbatesc maro deschis cu model Ragwear Romare OrganicTricou barbatesc maro deschis cu model Ragwear Romare Organic

Pantaloni sport scurti barbatesti gri inchis Ragwear RyanPantaloni sport scurti barbatesti gri inchis Ragwear Ryan

Pantaloni sport scurti barbatesti gri melanj Ragwear RyanPantaloni sport scurti barbatesti gri melanj Ragwear Ryan

Tricou barbatesc albastru inchis in dungi Ragwear Paul Stripe OrganicTricou barbatesc albastru inchis in dungi Ragwear Paul Stripe Organic