Branduri Eco Bio

EQUA

EQUA

EQUA este un brand din Slovenia, de sticle ecologice cu un design aparte - sticla borosilicata si plastic – fara BPA, insa cu o multime de certificate ecologice. Marca doneaza 10 % din profitul brut al companiei, organizatiilor care sustin stilul de viata sanatos, si care sunt constiente de valorile naturii.

Povestea marcii EQUA a inceput atunci cand directorul executiv al marcii, Anže, se plimba pe plaja si era dezamagit si trist vazand mulitimea de sticle PET din ocean. A inceput sa se gandeasca ce s-ar putea face in aceasta privinta. Astfel, s-a decis sa fondeze un brand ce va imbina dragostea fata de natura (ECO) cu beneficiile unei ape curate (AQUA).

Ideea lui a fost sustinuta de oameni din intreaga Europa, si din anul 2010 concepe si produce sticle ecologice cu un design placut, practic si sanatos, din punct de vedere al compozitiei. 
Colectia din sticla CMYK este fabricata manual in Republica Ceha. 

Detalii brand

Sticla de apa cu imprimeu EQUA 550 mlSticla de apa cu imprimeu EQUA 550 ml

Sticla de apa cu capac auriu EQUA 750 mlSticla de apa cu capac auriu EQUA 750 ml

Sticla din plastic cu model de flamingo EQUA 600 mlSticla din plastic cu model de flamingo EQUA 600 ml

Sticla din plastic cu model de rinocer EQUA 400 mlSticla din plastic cu model de rinocer EQUA 400 ml

Sticla din plastic cu model de elefanti EQUA 400 mlSticla din plastic cu model de elefanti EQUA 400 ml

Sticla din plastic cu model cercuri EQUA (600 ml)Sticla din plastic cu model cercuri EQUA (600 ml)

Set de 2 sticle de apa si smoothie cu paie EQUA Flow (800 ml)Set de 2 sticle de apa si smoothie cu paie EQUA Flow (800 ml)

Set de 2 sticle de apa si smoothie cu paie EQUA Flow (800 ml)Set de 2 sticle de apa si smoothie cu paie EQUA Flow (800 ml)

Klean Kanteen

Klean Kanteen

Klean Kanteen este un brand american infiintat in anul 2004, fiind un brand prietenos cu mediul inconjurator si un mare sustinator si promoter al produselor sustenabile si calitative.
Tehnologiile de ultima ora folosite de Klean Kanteen, se bazeaza pe crearea unor produse safe, care nu contin BPA, plumb si acizi ftalici.
Recipientele Klean Kanteen sunt dedicate celor care aleg sa foloseasca produse non-toxice, organice, practice, prietenoase cu mediul, in conditii de activitate in natura, si nu numai.
Canile, paharele si termosurile vor pastra temperatura dorita (de la 0 la 88 de grade, in functie de modelul ales), timp de pana la 30 de ore pentru produsele calde, respectiv 100 de ore - pentru produsele reci.
Klean Kanteen este membru al 1% for the Planet, donand anual mai mult de 1% din profit, organizatiilor care protejeaza planeta.

Detalii brand

Ragwear

Ragwear

""STREET IS A STATE OF MIND"" – acesta este sloganul care exprima esenta marcii ceho-germane de streetwear Ragwear, care a fost fondata in anul 1997.

In prezent, grupul de designeri din mai multe tari lucreaza in comun in sediul central din Praga, creand colectii pentru barbati si femei, care sunt atipice prin croielile originale si materialele de calitate. Isi actualizeaza periodic "bestseller-ele" cu noi detalii si materiale.

O specialitate a Ragwear sunt bluzele si jachetele care nu numai ca sunt maxim de sofisticate si functionale, dar se regasesc si la preturi accesibile.

"Noi prelucram numai bucati de tesaturi. Important este ce faceti voi in ele." – Ragwear

Detalii brand

Bluza sport roz de dama cu motiv Ragwear AngelBluza sport roz de dama cu motiv Ragwear Angel

Top albastru Ragwear Salty DenimTop albastru Ragwear Salty Denim

Top rosu cu motiv Ragwear SaltyTop rosu cu motiv Ragwear Salty

Tricou rosu melanj de dama cu barete la spate Ragwear SofiaTricou rosu melanj de dama cu barete la spate Ragwear Sofia

Tricou gri inchis cu buline de dama Ragwear Mint DotsTricou gri inchis cu buline de dama Ragwear Mint Dots

Tricou roz de dama cu motiv Ragwear Mint LuckTricou roz de dama cu motiv Ragwear Mint Luck

Tricou crem de dama cu motiv Ragwear RosannaTricou crem de dama cu motiv Ragwear Rosanna

Tricou barbatesc alb cu imprimeu Ragwear CharlesTricou barbatesc alb cu imprimeu Ragwear Charles