Scholl

Scholl

Marca Scholl este un sinonim al produselor de calitate pentru întreţinerea picioarelor, în anul 2004 sărbătorind a suta aniversare a existenţei sale.

Marca are o istorie bodată şi mai ales de succes mulţumită calităţii înale a produselor sale, cunoscute în prezent de clienţii din peste şaptezecide ţări din lume. Marca este foartea activă şi renumită în România.

Nu degeaba este denumită şi ""marca doctorului Scholl"" sau Dr. Scholl's. Fondatorul ei a fost medicul american de origine germană Dr. William Mathias Scholl, care a fost un pionier entuziast în studiul anatomiei şi fiziologiei piciorului. Dr. Scholl şi-a deschis chiar un institut unde preda anatomia şi biomecanica piciorului în raport cu întreg corpul uman şi unde, împreună cu studenţi şi oameni de ştiinţă, căuta soluţii pentru problemele coloanei vertebrale şi pentru bolile de picioare. Cunoştinţele ştiinţifice dobândite le aplica apoi la fabricarea produselor sale.

Nici după moartea fondatorului său compania SCHOLL nu şi-a întrerupt dezvoltarea. În prezent, în locul doctorului Sholl, la dezvoltarea încălţămintei şi a celorlalte produse, lucrează o echipă extinsă de cercetare formată din medici şi specialişti din diverse domenii.

STOC

Confirma

Culoare

Confirma

Cât costă

Confirma

Sortare

Confirma