Scholl

Scholl

Marca Scholl este un sinonim al produselor de calitate pentru întreţinerea și confortul picioarelor, în anul 2004 sărbătorind un secol de existență.

Marca are o istorie bodată şi mai ales de succes mulţumită calităţii dovedite a produselor sale, cunoscute în prezent de clienţii din peste 70 de ţări din lume. Marca este foartea activă şi renumită în România.

Nu degeaba este denumită şi "marca doctorului Scholl" sau Dr. Scholl's. Fondatorul ei a fost medicul american de origine germană Dr. William Mathias Scholl, care a fost un pionier entuziast în studiul anatomiei şi fiziologiei piciorului.

Dr. Scholl şi-a deschis chiar un institut unde preda anatomia şi biomecanica piciorului în raport cu întreg corpul uman şi unde, împreună cu studenţi şi oameni de ştiinţă, căuta soluţii pentru problemele coloanei vertebrale şi pentru bolile de picioare. Cunoştinţele ştiinţifice dobândite le aplica apoi la fabricarea produselor sale.

Nici după moartea fondatorului său compania SCHOLL nu şi-a întrerupt dezvoltarea.

În prezent, în locul doctorului Sholl, la dezvoltarea încălţămintei şi a celorlalte produse, lucrează o echipă extinsă de cercetare formată din medici şi specialişti din diverse domenii.

În stoc

Confirma

Mărime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Încălțăminte

  • Mai mare

Confirma

Culoare

Confirma

Cât costă

Confirma

Sortare

Confirma