Scholl

Scholl

Marca Scholl este un sinonim al produselor de calitate pentru intretinerea si confortul picioarelor, in anul 2004 sarbatorind un secol de existenta.

Marca are o istorie bogata si mai ales de succes multumita calitatii dovedite a produselor sale, cunoscute in prezent de clientii din peste 70 de tari din lume. Marca este foarte activa si renumita in Romania.


Nu degeaba este denumita si "marca doctorului Scholl" sau Dr. Scholl's. Fondatorul ei a fost medicul american de origine germana Dr. William Mathias Scholl, care a fost un pionier entuziast in studiul anatomiei si fiziologiei piciorului.

Dr. Scholl si-a deschis chiar un institut unde preda anatomia si biomecanica piciorului in raport cu intreg corpul uman si unde, impreuna cu studenti si oameni de stiinta, cauta solutii pentru problemele coloanei vertebrale si pentru bolile de picioare. Cunostintele stiintifice dobandite le aplica apoi la fabricarea produselor sale.

Nici dupa moartea fondatorului sau compania SCHOLL nu si-a intrerupt dezvoltarea.

In prezent, in locul doctorului Sholl, la dezvoltarea incaltamintei si a celorlalte produse, lucreaza o echipa extinsa de cercetare formata din medici si specialisti din diverse domenii.

Sortează după

Sandale pentru femei Scholl - gri

Slapi
 pentru femei Scholl - negru

Sandale pentru femei Scholl - negru

Sandale pentru femei Scholl - argintiu

Sandale negre din piele Scholl SpinnerSandale negre din piele Scholl Spinner

Slapi
 pentru femei Scholl - bronzSlapi
 pentru femei Scholl - bronz

Slapi
 pentru femei Scholl - auriuSlapi
 pentru femei Scholl - auriu

Filtrare

Ultima utilizare

Marime

Încălțăminte

Culoare

Preț

-

In stoc

Sortare