Nike

Nike

Nike este o importanta companie americana cu activitate la scara mondiala, care fabrica in special incaltaminte, imbracaminte si accesorii pentru sport.

Compania isi are sediul in Oregon. Compania a fost infiintata in anul 1964 de catre atletul Philip Knight si de antrenorul acestuia Bill Bowerman.

Logoul brandului dateaza din anul 1971 si a fost conceput de catre Carolyn Davidson, studenta la grafica in Universitatea din Portland. Logoul Nike simbolizeaza o aripa a zeilor greci.

In stoc

Confirma

Sex

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Încălțăminte

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Categorie

  Femei

  Barbati

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma

  Tenisi barbatesti negri Nike Legend TrainerTenisi barbatesti negri Nike Legend Trainer

  Tenisi barbatesti gri Nike Legend ReactTenisi barbatesti gri Nike Legend React

  Tenisi barbatesti negri din piele naturala Nike Classic LeatherTenisi barbatesti negri din piele naturala Nike Classic Leather

  Tenisi de dama gri-negru Nike EXP - X 14Tenisi de dama gri-negru Nike EXP - X 14

  Pantofi sport roz prafuit de dama din piele Nike Classic CortezPantofi sport roz prafuit de dama din piele Nike Classic Cortez