SEVERANKA

SEVERANKA

SEVERANKA este un nou brand slovac slow fashion, care pune accentul pe unicitate și feminitate și care în același timp nu rămâne indiferent față de impactul ecologic asupra naturii.

Inspirația SEVERANKA este mai presus de timp, concentrându-se pe trendurile din prezent, dar și pe vremurile de mult apuse.Atunci când creează tăieturi originale, echipa dorește nu numai să sublinieze frumusețea feminină, dar și să asigure confortul necondiționat al fiecărui "purtător". Având în vedere că acest brand echitabil aderă la principiile modei durabile, toți furnizorii săi sunt aleși exclusiv din Europa (cel mai adesea din Republica Cehă), care oferă condiții de producție corespunzătoare și prelucrează doar cele mai bune materiale. SEVERANKA susține ideea de upcycle și folosește propriile sale materiale pentru a produce articole noi.

In stoc

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru femei

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Categorie

  Femei

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma

  Fusta mulata verde-albastru cu model SEVERANKAFusta mulata verde-albastru cu model SEVERANKA

  Fusta neagra florala cu taietura la spate SEVERANKAFusta neagra florala cu taietura la spate SEVERANKA

  Fusta maro inchis cu broderie SEVERANKAFusta maro inchis cu broderie SEVERANKA

  Rochie mustar cu maneci 3/4 SEVERANKARochie mustar cu maneci 3/4 SEVERANKA

  Fusta mulata bej cu model SEVERANKAFusta mulata bej cu model SEVERANKA

  Rochie suprapusa gri deschis melanj SEVERANKARochie suprapusa gri deschis melanj SEVERANKA

  Fusta roz-albastru florala SEVERANKAFusta roz-albastru florala SEVERANKA

  Rochie negru-crem in carouri cu banda elastica in talie si maneci 3/4 SEVERANKARochie negru-crem in carouri cu banda elastica in talie si maneci 3/4 SEVERANKA

  Rochie rosie cu maneci 3/4 SEVERANKARochie rosie cu maneci 3/4 SEVERANKA