Klean Kanteen

Klean Kanteen

Klean Kanteen este un brand american infiintat in anul 2004, fiind un brand prietenos cu mediul inconjurator si un mare sustinator si promoter al produselor sustenabile si calitative.
Tehnologiile de ultima ora folosite de Klean Kanteen, se bazeaza pe crearea unor produse safe, care nu contin BPA, plumb si acizi ftalici.
Recipientele Klean Kanteen sunt dedicate celor care aleg sa foloseasca produse non-toxice, organice, practice, prietenoase cu mediul, in conditii de activitate in natura, si nu numai.
Canile, paharele si termosurile vor pastra temperatura dorita (de la 0 la 88 de grade, in functie de modelul ales), timp de pana la 30 de ore pentru produsele calde, respectiv 100 de ore - pentru produsele reci.
Klean Kanteen este membru al 1% for the Planet, donand anual mai mult de 1% din profit, organizatiilor care protejeaza planeta.

In stoc

Confirma

Culoare

Confirma

Cat costa

Confirma

Sortare

Confirma

Termos roz & verde  Klean Kanteen Kid Classic Insulated 355 ml Termos roz & verde  Klean Kanteen Kid Classic Insulated 355 ml

Termos turcoaz - Klean Kanteen Kid Classic Insulated 355 mlTermos turcoaz - Klean Kanteen Kid Classic Insulated 355 ml

Cana termos verde & alb  Klean Kanteen Insulated Tumbler 473 mlCana termos verde & alb  Klean Kanteen Insulated Tumbler 473 ml

Sticla de apa maro Kanteen Insulated Growler 946 mlSticla de apa maro Kanteen Insulated Growler 946 ml