MORMI

MORMI

MORMI este un mixt de idei rezultat din gândirea a doi designeri care combină experiența personală de părinte şi cea de lucru, în diverse domenii creative pentru a crea obiecte originale din lemn, durabile, frumoase, special concepute pentru joaca și interacțiunea copiilor.

Produsele și obiectele MORMI au o puternică componentă educațională, al căror design ajută la o mai bună coordonare a simțurilor, la stimularea creativității și la menținerea focusului, precum și la deprinderea unei ușurințe în învățare și scris.

 

Brandul lucrează cu lemn, un material cald și natural care respiră viață iar jucăriile sunt produse în serie mică, au design original sau sunt interpretări proprii ale unor produse clasice, care corespund filozofiei de activitate.

 

Fiecare jucărie e produsă manual, din lemn, cu lacuri ecologice pe bază de apă și adezivi aleși în cunoștință de cauză. Toate lacurile și adezivii respectă normele de siguranță ale Uniunii Europene iar producția este supravegheată îndeaproape astfel încât să poată garanta calitatea fiecărui detaliu.

În stoc

Confirma

Culoare

Confirma

Cât costă

Confirma

Sortare

Confirma