MORMI

MORMI

MORMI este un mixt de idei rezultat din gandirea a doi designeri care combina experienta personala de parinte si cea de lucru, in diverse domenii creative pentru a crea obiecte originale din lemn, durabile, frumoase, special concepute pentru joaca si interactiunea copiilor.

Produsele si obiectele MORMI au o puternica componenta educationala, al caror design ajuta la o mai buna coordonare a simturilor, la stimularea creativitatii si la mentinerea focusului, precum si la deprinderea unei usurinte in invatare si scris.

 

Brandul lucreaza cu lemn, un material cald si natural care respira viata iar jucariile sunt produse in serie mica, au design original sau sunt interpretari proprii ale unor produse clasice, care corespund filozofiei de activitate.

 

Fiecare jucarie e produsa manual, din lemn, cu lacuri ecologice pe baza de apa si adezivi alesi in cunostinta de cauza. Toate lacurile si adezivii respecta normele de siguranta ale Uniunii Europene iar productia este supravegheata indeaproape astfel incat sa poata garanta calitatea fiecarui detaliu.

In stoc

Confirma

Sortare

Confirma