Meze

Meze Audio

Meze Audio este un brand 100% romanesc ce produce sisteme audio de inalta performanta, care pot concura cu orice casti premium din lume in privinta calitatii sunetului si originalitatii designului. De fapt toata activitatea brandului se centreaza pe livrarea de sunet impecabil.

Fondat in 2009 de baimareanul Antonio Meze, compania ajunge la maturitate odata cu lansarea modelului de casti - 99 Classics, un model de casti care face istorie chiar si acum.

Castile sunt realizate cu lemn de nuc si artar pentru o acustica deosebita iar sunetul este adaptat in functie de rezonanta fiecarei bucati de lemn utilizate. Intreaga strucutra este facuta din material de buna calitate, banda de sustinere este din otel de arc, structura intreaga este tinuta laolalta cu piese din aliaj de zinc.

Toate creatiile brandului sunt realizate si testate in-house si isi propun sa schimbe perceptia comuna asupra castilor care se gasesc pe piata la momentul actual.

Castile marca Meze vin la pachet cu multe atuuri tehnice si solutii inovative dar au si un design elegant si pot deveni cu usurinta un accesoriu pretios.

Un accesoriu modular pentru ca orice piesa la nevoie se poate inlocui, castile fiind asamblate in totalitate, folosind doar piulite si suruburi, fara lipici. In cazul in care se strica ceva, se poate dezasambla, repara si inlocui. 

Design-ul este deosebit: liniile rotunjite, conturul lin si materialele premium spun clar despre directia si viziunea pe care a avut-o Antonio – creatorul brandului, omul care sta in spatele tutoror produselor Meze.

O caracterizare succinta a sunetului ar fi: fluid, neobositor, plin si bogat tonal, stralucitor pe inalte si cald pe voci, dinamic si exploziv.

Promitatoare descriere, nu-i asa?

 

 

In stoc

Confirma

Sortare

Confirma