Ați ajuns cu noi - acum nu avem nimic în stoc la această marcă.Silvia

Silvia Serban

Silvia Serban este un designer roman de succes care intelege foarte bine dialogul femeilor cu hainele. Un dialog care se poarta deschis, indraznet si constructiv pe marea scena a vietii.

Interesata indeaproape de artele imbracarii personajelor, de inventarea si interpretarea lor, si mai ales de croirea hainelor lor, Silvia Serban aduce o contributie tonica modei din Romania inca de la lansarea acesteia in 2001 si pana in prezent.

Motto-ul creatorului vestimentar “Lumea e o scena si noi suntem actorii” dicteaza linia creativa a pieselor sale. Pentru Silvia Serban femeia trebuie sa fie personajul principal de pe scena, un personaj care-si declama indraznet personalitatea fara sa faca figuratie, iar hainele pe care le creeaza sunt interfata acestui rol.

In slujba acestei idei, designerul reuseste sa aduca in moda din Romania cat si peste hotare piese mereu surprinzatoare, proaspete si originale, cu o estetica multifunctionala si versatila, design inovativ si acel joie de vivre absolut necesar in exprimarea individualitatii.

Toate mărcile