Silvia

Silvia Serban

Silvia Serban este un designer roman de succes care intelege foarte bine dialogul femeilor cu hainele. Un dialog care se poarta deschis, indraznet si constructiv pe marea scena a vietii.

Interesata indeaproape de artele imbracarii personajelor, de inventarea si interpretarea lor, si mai ales de croirea hainelor lor, Silvia Serban aduce o contributie tonica modei din Romania inca de la lansarea acesteia in 2001 si pana in prezent.

Motto-ul creatorului vestimentar “Lumea e o scena si noi suntem actorii” dicteaza linia creativa a pieselor sale. Pentru Silvia Serban femeia trebuie sa fie personajul principal de pe scena, un personaj care-si declama indraznet personalitatea fara sa faca figuratie, iar hainele pe care le creeaza sunt interfata acestui rol.

In slujba acestei idei, designerul reuseste sa aduca in moda din Romania cat si peste hotare piese mereu surprinzatoare, proaspete si originale, cu o estetica multifunctionala si versatila, design inovativ si acel joie de vivre absolut necesar in exprimarea individualitatii.

În stoc

Confirma

Mărime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru femei

 • Mai mare

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Categorie

  Confirma

  Cât costă

  Confirma

  Sortare

  Confirma