UCON

UCON ACROBATICS

UCON ACROBATICS: echilibru si agilitate direct de la Berlin

Brandul berlinez a prins viata in vara anului 2001, pe cand fondatorii Jochen Smuda si Martin Fussenegger, cautau sa combine talentul lor in fashion design cu pasiunea pentru arta. Rezultatul? Un brand perfect pentru oamenii care prefera stilul casual si contemporan, cu design hip si inedit.
Inspiratia brandului vine chiar din orasul multicultural si vibrant in care a luat nastere, Smuda si Fussenegge fiind orientati in creatiile lor spre stilul de viata urban - un stil de viata orientat spre echilibru, creativitate, simplitate si utilitate.

Valorile brandului se traduc in activitatea responsabila de productie, design si inovatie. La Ucon Acrobatics designerii creaza produse perfecte pentru consumatorii creativi in cautare de nou si ultil, rucsacuri si genti cu design minimalist si detalii tehnice si practice care le fac extrem de functionale. Arunca un ochi aici.

In stoc

Confirma

Culoare

Confirma

Categorie

Confirma

Cat costa

Confirma

Sortare

Confirma

Rucsac negru impermeabil cu buzunar pentru laptop de 15.4 inch - Ucon Marvin 15 lRucsac negru impermeabil cu buzunar pentru laptop de 15.4 inch - Ucon Marvin 15 l

Rucsac kaki cu terminatie rulata UCON ACROBATICS Alan 12 lRucsac kaki cu terminatie rulata UCON ACROBATICS Alan 12 l