Pikolinos

Pikolinos

Pikolinos este un brand spaniol de pantofi cu suflu mediteranean si o lunga traditie inca din 1984.

Pantofi de calitate, unici, lucrati manual si cu multa grija! Acest lucru se datoreaza procesului natural de tabacire a pielii si faptului ca fiecare pantof este finisat la perfectie de un maestru cizmar experimentat si talentat.

In stilul mediteranean relaxat, brandul se concentreaza pe confortul si calitatea modelelor sale (care sunt mult mai importante decat tendintele mereu schimbatoare ale modei in acceptiunea brandului).

In 2007, fondatorul si presedintele companiei, Juan Perán, a creat o organizatie pentru a ajuta peste 16.000 de familii nevoiase din Spania, dar si din Peru, Kenya sau Guinea-Bissau.

In anul 2009, brandul a sustinut un proiect pentru triburile Maasai, proiect in urma caruia s-a nascut o colectie de pantofi inspirata din cultura Maasai. Pana in ziua de astazi, peste 1700 de familii din Kenya au fost implicate in acest proiect.

In stoc

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Încălțăminte

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma

  Pantofi sport albastru inchis din piele naturala Pikolinos BluePantofi sport albastru inchis din piele naturala Pikolinos Blue

  Sandale maro din piele Pikolinos ValenciaSandale maro din piele Pikolinos Valencia

  Balerini albastru inchis din piele cu perforatie Pikolinos VallartaBalerini albastru inchis din piele cu perforatie Pikolinos Vallarta

  Ghete maro din piele Pikolinos SienaGhete maro din piele Pikolinos Siena

  Ghete negre din piele Pikolinos BlackGhete negre din piele Pikolinos Black

  Pantofi maro din piele naturala Pikolinos CueroPantofi maro din piele naturala Pikolinos Cuero

  Botine maro din piele Pikolinos StoneBotine maro din piele Pikolinos Stone

  Ghete maro din piele intoarsa Pikolinos BrandyGhete maro din piele intoarsa Pikolinos Brandy

  Pantofi maro deschis din piele naturala Pikolinos SienaPantofi maro deschis din piele naturala Pikolinos Siena