U.S.

U.S. Polo Assn.

U.S. Polo Assn. conduce lumea fashion cu produsele sale confortabile, insipirate de unul dintre cele mai vechi si nobile sporturi din lume - polo. Stilul lor clasic se pastreaza de mai bine de un secol. Fondata in 1890, in SUA, brandul se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, iubitori ai sportului, sau al stilului polo.

Piesele se remarca prin calitatea executiei si folosirea celor mai bune materiale. Nu este nicio surpiza ca U.S. Polo Assn. are peste 277 de magazine in toata lumea.

In stoc

Confirma

Marime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Încălțăminte

  Confirma

  Culoare

  Confirma

  Cat costa

  Confirma

  Sortare

  Confirma

  Tenisi aurii U.S. Polo Assn. Roana cu detaliu argintiu si logoTenisi aurii U.S. Polo Assn. Roana cu detaliu argintiu si logo

  Bocanci negri din piele pentru femei U.S. Polo Assn. Bocanci negri din piele pentru femei U.S. Polo Assn.

  Cizme maro din piele U.S. Polo Assn. Cizme maro din piele U.S. Polo Assn.

  Cizme negre U.S. Polo Assn. Cizme negre U.S. Polo Assn.