Kama

Kama

Kama este o companie de familie cehă, care din anul 1990 se specializează în şepci şi pulovere împletite de calitate.

Marca profesează campania internaţională Fashion Revolution, al cărei obiectiv este acela ca industria de îmbrăcăminte să nu producă numai haine frumoase ca aspect, dar să fie în sine şi etice, transparente şi durabile.

Toate produsele Kama sunt concepute şi confecţionate în Republica Cehă, de către lucrători calificaţi care lucrează, care lucrează într-o atmosferă modernă şi în condiţii de lucru de calitate.

Kama, în cadrul activităţilor sale, susţine sustenabilitate ecologică, economică şi socială, pe care o consideră indispensabilă în zilele noastre. Prelucrează exclusiv ţesături Schoeller, care corespund standardelor stricte ecologice BLUESIGN, fabricate ţinându-se cont de sănătatea oamenilor şi de respectul pentru natură .

În stoc

Confirma

Mărime

Noi masuram fiecare articol de imbracaminte si convertim datele pentru a se potrivi cu tabelul de masuratori ZOOT. Vrei sa stii de ce facem asta?

Uneori, dimensiunile anumitor articole nu se potrivesc cu marimea trecuta pe eticheta. Noi masuram din nou cu grija fiecare articol si le punem de acord cu sistemul nostru de marimi, astfel incat tu sa primesti masura potrivita. Vrei sa stii de ce facem asta?

Marimi basic pentru femei

  • Mai mare

Confirma

Culoare

Confirma

Cât costă

Confirma

Sortare

Confirma