Cană cu dungi negre și albe HAPPY JACKSON Nice Cup Of Tea

Cană cu dungi negre și albe HAPPY JACKSON Nice Cup Of Tea

-50%

56,46 lei28,23 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 5 zile
Cluj-Napoca în 5 zile
Timişoara în 5 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 6 zile
Vândut

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

„Nice Cup of Tea”Nu trebuie să aștepți până la ora 5 pentru a bea ceaiul preferat. Această canăHappy Jackson creată de designerii londonezi beneficiază de o excepție în orice moment al zilei. Această marcă de accesorii produce modele originale și vesele pentru viața cotidiană. Ceaiul are un gust mai bun când este băut din aceste căni. Și da, cafeaua la fel :-). Poate fi folosită în cuptorul cu microunde și poate fi spălată în mașina de spălat vase. Această cană este livrată într-o cutie frumoasă cu dungi, deci poate fi și o idee grozavă pentru un cadou. Material: ceramicăDimensiuni: 8,5 x 13 cm 

 


Codul produsului: 94210

Descoperă mai multe

Despre brand Happy Jackson

It's a beautiful thing

Happy Jackson este un brand londonez de accesorii originale pentru viaţa de zi cu zi.

Totul a început când Giles i-a trimis lui Heather schiţa sa cu un mic mops curios, care a stârnit scânteia creativităţii pline de idei. Culori vii, jocuri de cuvinte ingenioase, modele amuzante – amândoi preferau toate aceste lucruri şi în spiritul lor au început să creeze accesoriile lor originale.

Când nu desenează, Giles scrie cărţi pentru copii, care se găsesc prin casele oamenilor, în bibliotecii şi sălile de aşteptare ale medicilor din toată lumea. Heather creează vederi şi multe alte lucruri frumoase pentru editorii şi comercianţii din Marea Britanie şi de peste ocean. Şi atunci când tocmai nu face descântă din culori în studioul lor din estul Londrei, de cele mai multe ori se joacă cu basetul ei fidel, Căpitanul Bert.

Mai Multe Produse De La Acest Brand