Cutie mare pentru prânz Salad Nuts de la Happy Jackson - turcoaz

Cutie mare pentru prânz Salad Nuts de la Happy Jackson - turcoaz

54,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 4 zile
Cluj-Napoca în 4 zile
Timişoara în 4 zile
Constanţa în 4 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 4 zile
Vândut

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

Happy Jackson - un brand londonez apărut ca rezultat al cooperării creative dintre un designer și un poet. Rezultatul trebuia să fie un design plin de umor și culoare!Cu această cutie pentru prânz magică, vei savura fiecare gustare sau prânz cel puțin de două ori mai mult.Cutia are o bandă elastică în jurul său care are rol de sigiliu de încredere, așa că nu trebuie să îți faci griji că mâncarea ți se va scurge în geantă.Yum, Yum și poftă bună!Material: plasticDimensiuni: 21 x 14 x 7 cm
Codul produsului: 84391

Despre brand Happy Jackson

It's a beautiful thing

Happy Jackson este un brand londonez de accesorii originale pentru viaţa de zi cu zi.

Totul a început când Giles i-a trimis lui Heather schiţa sa cu un mic mops curios, care a stârnit scânteia creativităţii pline de idei. Culori vii, jocuri de cuvinte ingenioase, modele amuzante – amândoi preferau toate aceste lucruri şi în spiritul lor au început să creeze accesoriile lor originale.

Când nu desenează, Giles scrie cărţi pentru copii, care se găsesc prin casele oamenilor, în bibliotecii şi sălile de aşteptare ale medicilor din toată lumea. Heather creează vederi şi multe alte lucruri frumoase pentru editorii şi comercianţii din Marea Britanie şi de peste ocean. Şi atunci când tocmai nu face descântă din culori în studioul lor din estul Londrei, de cele mai multe ori se joacă cu basetul ei fidel, Căpitanul Bert.

Mai Multe Produse De La Acest Brand