Cană portabilă de designer călătorie Alchemy Kanada de la Keepcup - dimensiune medie

Cană portabilă de designer călătorie Alchemy Kanada de la Keepcup - dimensiune medie

59,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 2 zile
Cluj-Napoca în 2 zile
Timişoara în 2 zile
Constanţa în 2 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 2 zile
Anunță-mă când apare

Adăugat înWishlist

De data asta poate ai noroc!

În curând disponibil! Lasă-ne adresa de email și te anunțăm când apare pe stoc.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Vrei altă culoare?

  • roşu
  • verde
  • albastru

Detalii despre produs

Îți prezentăm noua generație Keepcup!

Această cană din colecția Alchemy este realizată din materiale reciclabile netoxice care pot fi folosite în siguranță în mașinile de spălat vase și cuptoarele cu microunde. Se potrivește și cu majoritatea storcătoarelor de fructe, așa că poți da un impuls organic dimineților tale. În fapt, exact în acest scop a fost și concepută - pentru a înlocui milioanele și milioanele de pahare de plastic de unică și, astfel, a ajuta la păstrarea unui mediu curat.  Noua cană KeepCup a fost îmbunătățită cu un capac revoluționar: - acesta constă în două tipuri de plastic (polipropilenă #5 a #7, ambele fără BPA) - la partea superioară are un deschidere mai mare într-o formă triunghiulară foarte practică - o mai bună etanșare (cu toate acestea, nu recomandăm scuturarea) - după deschiderea capacului, acesta poate fi fixat în poziția dorită - pentru ușurință la deschidere, capacul are un colț de prindere Cana are un capac bine fixat și un capac glisant pentru a sorbi fără probleme băuturi fierbinți. Nu este 100% etanșă. Te va servi perfect, însă, fie dusă în mână, fie în mașină... ca să nu mai spunem cât de bine arată! Băutura ta va rămâne fierbinte cu 30 de minute mai mult decât într-o cană normală, iar durata de viață așteptată a cănii este de 4 ani - cam câte cafele poți să bei în acest timp?

Material::  - polipropilenă (fără BPA), silicon (capac și bandă)

Volum: - 340 ml

Dimensiuni: - 13 x 8,5 cm


Codul produsului: 56439

Descoperă mai multe

Despre brand KeepCup

KeepCup este o marcă australiană de căni ecologice, care a cules o mulţime de premii.

Totul a început în anul 1998, când fraţii Forsyth şi-au deschis lanţul de magazine BlueBag, unde vindeau sandviciuri proaspete, salate şi cafea la pachet. Nu le-a plăcut însă consumul mare de materiale şi poluarea inutilă a mediului înconjurător. Şi aşa au luat decizia de a fabrica nişte căni de calitate, cu design atrăgător, care ar putea fi folosite din nou şi iar din nou.

""KeepCupy"" sunt ecologice, non-toxice, înlocuiesc paharele din plastic de unică folosinţă, iar cafeaua şi ceaiul se păstrează calde în ele cu peste 30 de minute mai mult decât în cănile normale.

În acelaşi timp, sunt compatibile cu cuptorul cu microunde şi maşina de spălat vas. Durabilitatea lor minimă de patru ani este un alt argument pentru cumpărarea unei căni KeepCup şi pentru protejarea mediului prin aceasta. Mai ales că arată şi bine...

Mai Multe Produse De La Acest Brand