Cană de călătorie Albus Alchemy de la Keepcup - dimensiune foarte mică

Cană de călătorie Albus Alchemy de la Keepcup - dimensiune foarte mică

54,99 lei44,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 2 zile
Cluj-Napoca în 2 zile
Timişoara în 2 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 3 zile
Anunță-mă când e pe stoc

Adăugat înWishlist

De data asta poate ai noroc!

Dacă reapare pe stoc, te anunțăm. Lasă-ne adresa de email și ține pumnii strânși!

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

Fă cunoștință cu noua generație KeepCup!

Această cană din colecția Alchemy este realizată din materiale reciclabile și netoxice, poate fi folosită atât încuptoarele cu microunde, cât și în mașinile de spălat vase și,  cel mai important - majoritatea cafetierelor, astfel că poți să îți iei drogul preferat în drum spre serviciu în fiecare dimineață. În fapt, exact în acest scop a fost și concepută - pentru a înlocui milioanele de pahare de unică folosință folosite zi-de-zi și, astfel, a ajuta la protejarea mediului. Noua cană Keepcup are un capac îmbunătățit: - realizat din două tipuri de plastic (polipropilenă #5 a #7, ambele fără BPA) - are un deschidere pentru băut mai mare, într-o formă triunghiulară foarte practică - etanșare mai eficace (cu toate acestea, în continuare nu îți recomandăm să faci jonglerii cu ea) - închiderea se fixează într-o poziție specială după deschidere - capacul are un colț de prindere pentru o deschidere mai ușoară Capacul  cănii  se fixează bine în poziție și este prevăzut cu un sistem de închidere blocabil  pentru a putea consuma băuturi fierbinți în siguranță.Cana nu este etanșă. Cana te deservește perfect și când o ții în mână și când o Utilizării permise în suportul din mașină, ca să nu mai vorbim că arată chiar foarte bine.

Băuturile vor rămâne fierbinți cu 30 de minute mai mult decât într-o cană normală, iar durata de viață minimă a cănii este de 4 ani. Cam în câte căni de cafea se traduc acești ani pentru tine? Material:  - polipropilenă (fără BPA), silicon (capac și bandă)

Volum: - 114 ml

Dimensiuni: - 8 x 7 cm 


Codul produsului: 55532

Descoperă mai multe

Despre brand KeepCup

KeepCup este o marcă australiană de căni ecologice, care a cules o mulţime de premii.

Totul a început în anul 1998, când fraţii Forsyth şi-au deschis lanţul de magazine BlueBag, unde vindeau sandviciuri proaspete, salate şi cafea la pachet. Nu le-a plăcut însă consumul mare de materiale şi poluarea inutilă a mediului înconjurător. Şi aşa au luat decizia de a fabrica nişte căni de calitate, cu design atrăgător, care ar putea fi folosite din nou şi iar din nou.

""KeepCupy"" sunt ecologice, non-toxice, înlocuiesc paharele din plastic de unică folosinţă, iar cafeaua şi ceaiul se păstrează calde în ele cu peste 30 de minute mai mult decât în cănile normale.

În acelaşi timp, sunt compatibile cu cuptorul cu microunde şi maşina de spălat vas. Durabilitatea lor minimă de patru ani este un alt argument pentru cumpărarea unei căni KeepCup şi pentru protejarea mediului prin aceasta. Mai ales că arată şi bine...

Mai Multe Produse De La Acest Brand