Cană de voiaj din sticlă KeepCup "Brew Opus Small"

Cană de voiaj din sticlă KeepCup "Brew Opus Small"

74,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 2 zile
Cluj-Napoca în 2 zile
Timişoara în 2 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 3 zile
Anunță-mă când apare

Adăugat înWishlist

De data asta poate ai noroc!

În curând disponibil! Lasă-ne adresa de email și te anunțăm când apare pe stoc.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

Când te trezești dimineața nu ai nici cea mai vagă idee ce te așteaptă în decursul zilei. Dar un lucru este sigur: când ajungi la destinație vei dori să îți savurezi cum trebuie cafeaua de dimineață.

Creatorii australieni ai Keepcup au o perspectivă clară: să ne ofere experiența supremă pentru cafea, într-o modalitate care respectă mediul înconjurător. Această combinație se regăsește acum într-un model de sticlă care sfidează timpul.

Designul cănii te va face să te îndrăgostești la prima vedere și nimic altceva. În final, vei începe să îi apreciezi numeroasele caracteristici:

- o deschidere triunghiulară care iți permite să apreciezi pe deplin fiecare strop din băutura ta - durabilitate maximă mulțumită sticlei călite cu sodiu și potasiu, deci nu îți face griji dacă îți scapă din mână - tehnologie nouă de fabricare a capacului de plastic și a învelișului care face cafeaua ta, sau orice altă băutură, să aibă un gust mai bun ca oricând

- sistem de închidere de calitate superioară și siguranțe mobile care vor împiedica băutura să se verse și să se răcească - conștiință curată, deoarece polipropilena colorată și cana de plastic sunt amândouă 100% reciclabile - curățare permisă cu mașina de spălat vase

Vei începe să trăiești momentul, iar în loc de a aduna mormane de căni ”de voiaj”, vei avea numai o cană de calitate cu tine, în orice moment. Planeta îți va mulțumi.

Material: partea superioară și protecția - siliconcana - sticlă sodiu-potasiuDimensiuni: 8,5 x 10 cmVolum: 227 ml


Codul produsului: 50004

Despre brand KeepCup

KeepCup este o marcă australiană de căni ecologice, care a cules o mulţime de premii.

Totul a început în anul 1998, când fraţii Forsyth şi-au deschis lanţul de magazine BlueBag, unde vindeau sandviciuri proaspete, salate şi cafea la pachet. Nu le-a plăcut însă consumul mare de materiale şi poluarea inutilă a mediului înconjurător. Şi aşa au luat decizia de a fabrica nişte căni de calitate, cu design atrăgător, care ar putea fi folosite din nou şi iar din nou.

""KeepCupy"" sunt ecologice, non-toxice, înlocuiesc paharele din plastic de unică folosinţă, iar cafeaua şi ceaiul se păstrează calde în ele cu peste 30 de minute mai mult decât în cănile normale.

În acelaşi timp, sunt compatibile cu cuptorul cu microunde şi maşina de spălat vas. Durabilitatea lor minimă de patru ani este un alt argument pentru cumpărarea unei căni KeepCup şi pentru protejarea mediului prin aceasta. Mai ales că arată şi bine...

Mai Multe Produse De La Acest Brand