Sticlă cu filtru Bobble Sport gri

Sticlă cu filtru Bobble Sport gri

54,99 leiLivrare gratuita la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti in 2 zile
Cluj-Napoca in 2 zile
Timişoara in 2 zile

Livrare acasa sau la birou

FAN Courier in 5 zile
Vandut

Adaugat inWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit in 90 de zile
  • Pastrezi doar ce-ti vine bine.
  • Livrare gratuita la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

Acum, poți folosi sticla Bobble chiar și când faci sport! Vă prezentăm sticla pentru sport cu un capac practic din silicon.

Sticla este de culoare gri. Capacitate - 0,71 l.

Sticla Bobble funcționează pe principiul „filtrează în timp ce bei”. Filtrul unic de carbon absoarbe clorul și alți contaminanți organici care pot fi găsiți în mod frecvent în apa de la robinet când este consumată.

La expirarea duratei sale de viață, poți înlocui filtrul cu unul nou de orice culoaredorești. Sticla este reciclată și nu conține BPA. Corpul sticlei este moale, flexibil li ușor de ținut și utilizat.

Nu poți pierde capacul - este fixat cu o curea de sticlă - foarte practic pentru purtare.

Design-ul este semnat de Karim Rashid, simbol al designului mondial și câștigătorul a peste 300 de premii pentru creațiile sale.

Codul produsului: 40024

Despre brand Bobble

Fondatorii marcii Bobble [bobl] spun ca bobble a fost pentru ei o provocare. Avea in urma experiente de zeci de ani in dezvoltarea de solutii ingenioase tehnologice si de design. Şi le place apa ambalata. Insa nu au dorit sa rezolve problema incetand sa o bea.

""Am dorit sa satisfacem dorinta de apa proaspata, curata si ""portabila"", dar am vrut sa reducem la minim costurile de fabricatie si de achizitie. Am vrut sa tinem cat mai jos costurile si pretul. Am refuzat sa renuntam la designul frumos in schimbul functionalitatii. De fapt, am vrut tot si imediat"" spun Richard si Stephanie Smiedt, fondatorii marcii.

Acum, sticlele Bobble sunt disponibile intoate statele din SUA,in peste30 000magazinie si28 de taride pe cinci continente. S-au vandut cu milioanele.

Mai Multe Produse De La Acest Brand