Set cu sketchbook, inel pentru citit și semn de carte Woodish Cozy Kit

-25%

184,99 lei138,79 leiLivrare gratuita la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucuresti in 3 zile
Cluj-Napoca in 3 zile
Timisoara in 3 zile

Livrare acasa sau la birou

FAN Courier in 4 zile
Vandut

Adaugat inWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit in 90 de zile
  • Pastrezi doar ce-ti vine bine.
  • Livrare gratuita la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

2017 marchează al patrulea an de activitate marca Woodish. Compania a început din curiozitatea de a experimenta cu lemn și materiale naturale în designul de produs. 
Colecția de debut a mers pe o linie custom de obiecte și accesorii de birotică pentru citit și scris și de aici au ajuns un nume cu rezonanță pe piața designului de produs pentru home& deco.
Și e lesne de înțeles de ce. Designerii Woodish sunt într-o continuă căutare de soluții inovative pentru interior și într-o reinventare constantă la nivel de estetică.

Acesta este și cazul setului Cozy kit, un produs inteligent care te pune cu burta pe carte.  

Setul este compus din:

- sketchbook cu coperte din placaj de mesteacăn, iar spirala este realizată din bronz

Inăuntru avem foi goale de hârtie reciclată extra fină, legate de coperte printr-o spirală frumoasă de culoarea bronzului. Stă deschis la 360 grade, îl poți folosi din mers și este minunat la atingere.

Perfect pentru a te diferenția cand iei notițe sau desenezi.


- un inel din lemn, pentru citire
Un accesoriu practic și ghiduș recomandat cititorilor care fac multitasking sau care au seri lungi de lectura în care mâinile obosesc.

Este șlefuit manual din lemn dur, prelucrat cu trei metode de finisare iar dimensiunea cercului este potrivita pentru fete și băieți, permițând degetului să stea comod.

- un semn de carte 

Un semn conceptual "The Read Stopper", care te ajută să iei o pauză sau să te oprești când lectura pare că se prelungește la infinit.

Semnul este realizat din lemn de nuc și este gravat manual cu text.

Toate făcute de mână, prelucrate cu dragoste!

 


Codul produsului: 320895

Despre brand Woodish

2017 marcheaza al patrulea an de activitate marca Woodish. Compania a inceput din curiozitatea de a experimenta cu lemn si materiale naturale in designul de produs.

Colectia de debut a mers pe o linie custom de obiecte si accesorii de birotica pentru citit si scris dar astazi compania este un nume cu rezonanta pe piata designului de produs pentru home&deco.

Si e lesne de inteles de ce, designerii Woodish sunt intr-o continua cautare de solutii inovative pentru interior si intr-o countinua si actuala reinventare la nivel de estetica.

Mai Multe Produse De La Acest Brand