Jucărie din lemn MORMI - Cubul Ferecat
  • Jucărie din lemn MORMI - Cubul Ferecat
    Jucărie din lemn MORMI - Cubul Ferecat
  • Jucărie din lemn MORMI - Cubul Ferecat
    Jucărie din lemn MORMI - Cubul Ferecat

Garantăm pentru originalitatea, calitatea
şi bucuria pe care ți-o oferă fiecare produs.

MORMIMORMI

Jucărie din lemn MORMI - Cubul Ferecat

226,99 lei

deal.detail.in.stock

Comanda ajunge la tine în 2 zile.

Adăugat înWishlist

LIVRARE poate ajunge la tine în 2 zile

Livrare la Cabinele de Fericire

Constanţa în 2 zile
Bucureşti în 2 zile
Cluj-Napoca în 2 zile
Timişoara în 2 zile

Livrare acasă sau la birou

Cargus în 3 zile
PROBEZI LA CABINELE DE FERICIRE ÎNAINTE SĂ PLĂTEŞTILivrare gratuită în 2 zile lucrătoare. Returnare pe loc.
1. Comanzi online mai multe mărimi din ce-ţi place
2. Le probezi la Cabinele de Fericire în 2 zile lucrătoare
3. Păstrezi şi plăteşti doar ce-ţi vine bine
DETALII DESPRE PRODUS

MORMI este un mixt de idei rezultat din gândirea a doi designeri care combină experiența personală de părinte şi cea de lucru în diverse domenii creative pentru crearea de obiecte originale din lemn, durabile, frumoase, special concepute pentru joaca și interacțiunea copiilor.

Produsele și obiectele MORMI au o puternică componentă educațională, al căror design ajută la o mai bună coordonare a simțurilor , la stimularea creativității și la menținerea focusului, precum și la deprinderea unei ușurințe în învățare și scris.

Cu jucăria, Cub Ferecat copiii vor petrece ore în şir descoperind cum funcționează fiecare încuietoare. După ce îi vor fi dibuit toate secretele, îl vor transforma în ascunzătoarea preferată, colţ al imaginaţiei şi al jocului de rol, loc secret de păstrat mici obiecte şi jucării.

Detalii:

- 5 uşi x 4 încuietori diferite pot distra şi provoca pentru perioade lungi de timp. Copiii vor fi amuzaţi şi fascinaţi concentrându-se să găsească singuri modalități de manevrare

- stimulează înţelegerea relaţiilor cauză–efect şi interior–exterior, dezvoltă abilitățile motorii fine şi cu siguranţă îi va ajuta pe cei mici să se adapteze ușor la obiectele din lumea celor mari

- lucrat manual din piese şi materiale rezistente, fără plastic, fără luminiţe sau zgomote stridente, cubul nu are nevoie de baterii pentru funcţionare

- are greutate mică şi nu are mâner pentru a-i obişnui pe copiii mici să se coordoneze în transportarea unui obiect cu ambele mâini

- fiecare încuietoare este un obiect în dimensiuni reale 

Vârsta recomandată: 
3+ ani (dar şi copii cu vârste mai mici de 3 ani doar în prezenţa unui adult, conține piese mici care pot fi înghiţite).

Materiale: 
lemn masiv; metal (încuietori, balamale, șuruburi); lac care respectă normele europene de siguranță pentru copii – EN-71.

 

Dimensiuni produs [LxlxH]: aprox. 15x15x15 cm.

Dimensiuni pachet [LxlxH]: aprox. 20x20x20 cm.

Greutate produs: 1 kg.

Greutate pachet: 1,3 kg.

Pentru mai multe detalii despre utilizare intră aici.


Codul produsului: 320261
DESPRE BRANDMORMI

MORMI este un mixt de idei rezultat din gândirea a doi designeri care combină experiența personală de părinte şi cea de lucru, în diverse domenii creative pentru a crea obiecte originale din lemn, durabile, frumoase, special concepute pentru joaca și interacțiunea copiilor.

Produsele și obiectele MORMI au o puternică componentă educațională, al căror design ajută la o mai bună coordonare a simțurilor, la stimularea creativității și la menținerea focusului, precum și la deprinderea unei ușurințe în învățare și scris.

 

Brandul lucrează cu lemn, un material cald și natural care respiră viață iar jucăriile sunt produse în serie mică, au design original sau sunt interpretări proprii ale unor produse clasice, care corespund filozofiei de activitate.

 

Fiecare jucărie e produsă manual, din lemn, cu lacuri ecologice pe bază de apă și adezivi aleși în cunoștință de cauză. Toate lacurile și adezivii respectă normele de siguranță ale Uniunii Europene iar producția este supravegheată îndeaproape astfel încât să poată garanta calitatea fiecărui detaliu.

Mai multe produse de la acest brand