Pahar albastru cobalt din porțelan Studio mud.

Pahar albastru cobalt din porțelan Studio mud.

73,99 leiLivrare gratuită la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucureşti în 4 zile
Cluj-Napoca în 4 zile
Timişoara în 4 zile

Livrare acasă sau la birou

FAN Courier în 4 zile

Comanda ajunge în 4 zile la Cabina de Fericire.

Adăugat înWishlist

waitlist.form.title.grading.

waitlist.form.description.grading.

E-mail

  • Retur gratuit în 90 de zile
  • Păstrezi doar ce-ți vine bine.
  • Livrare gratuită la Cabinele de Fericire

Detalii despre produs

Studio mud este un teren de joacă care se ia mereu în serios în încercarea de a da o efervescență suprarealistă unor forme clasice și utilitare. O poveste ce ia naștere din ceramica creată și modelată de proiectul arhitecților Roxana Bâra și Andrei Tache, care consideră că fiecare om ar trebui să dețină un porțelan deosebit.

Creațiile Studio mud pot fi considerate niște mici opere de artă, născute din curiozitatea de a experimenta cu un meșteșug vechi- ceramica și de a-l lansa în prețiozitate. Manualitatea și alchimia arderii fiecărui produs se comportă diferit în designul fiecărui produs, ceea ce-l face cu adevărat unic și deosebit.


Detalii:
- pahar realizat din porțelan dur, finisat manual 

- design minimalist

- ușor de curățat 

- volum 375 mlCodul produsului: 320222

Despre brand mud.

mud.

Studio mud este un teren de joacă care se ia mereu în serios în încercarea de a da o efervescență suprarealistă unor forme clasice și utilitare.
O poveste ce ia naștere din ceramica creată și modelată de proiectul arhitecților Roxana Bâra și Andrei Tache, care consideră că fiecare om ar trebui să dețină un porțelan deosebit. 

Creațiile Studio mud pot fi considerate niște mici opere de artă, născute din curiozitatea de a experimenta cu un meșteșug vechi- ceramica și de a-l lansa în prețiozitate.

Manualitatea și alchimia arderii fiecărui produs se comportă diferit în designul fiecărui produs, ceea ce-l face cu adevărat unic și deosebit.

Mai Multe Produse De La Acest Brand