Pahar albastru cobalt din porțelan Studio mud.

73,99 leiLivrare gratuita la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucuresti in 3 zile
Cluj-Napoca in 3 zile
Timisoara in 3 zile

Livrare acasa sau la birou

FAN Courier in 4 zile
Vandut

Adaugat inWishlist

De data asta poate ai noroc!

În curând disponibil! Lasă-ne adresa de email și te anunțăm când apare pe stoc.

E-mail

  • Retur gratuit in 90 de zile
  • Pastrezi doar ce-ti vine bine.
  • Livrare gratuita acasa la comenzi peste 199 lei

Detalii despre produs

Studio mud este un teren de joacă care se ia mereu în serios în încercarea de a da o efervescență suprarealistă unor forme clasice și utilitare. O poveste ce ia naștere din ceramica creată și modelată de proiectul arhitecților Roxana Bâra și Andrei Tache, care consideră că fiecare om ar trebui să dețină un porțelan deosebit.

Creațiile Studio mud pot fi considerate niște mici opere de artă, născute din curiozitatea de a experimenta cu un meșteșug vechi- ceramica și de a-l lansa în prețiozitate. Manualitatea și alchimia arderii fiecărui produs se comportă diferit în designul fiecărui produs, ceea ce-l face cu adevărat unic și deosebit.


Detalii:
- pahar realizat din porțelan dur, finisat manual 

- design minimalist

- ușor de curățat 

- volum 375 mlCodul produsului: 320222

Despre brand mud.

mud.
Studio mud este un teren de joaca care se ia mereu in serios in incercarea de a da o efervescenta suprarealista unor forme clasice si utilitare.
O poveste ce ia nastere din ceramica creata si modelata de proiectul arhitectilor Roxana Bara si Andrei Tache, care considera ca fiecare om ar trebui sa detina un portelan deosebit.

Creatiile Studio mud pot fi considerate niste mici opere de arta, nascute din curiozitatea de a experimenta cu un mestesug vechi- ceramica si de a-l lansa in pretiozitate.

Manualitatea si alchimia arderii fiecarui produs se comporta diferit in designul fiecarui produs, ceea ce-l face cu adevarat unic si deosebit.

Mai Multe Produse De La Acest Brand