Portcard maro OONA Studio din piele reciclată

94,99 leiLivrare gratuita la Cabinele de Fericire

Livrare la Cabinele de Fericire

Bucuresti in 4 zile
Cluj-Napoca in 4 zile
Timisoara in 4 zile

Livrare acasa sau la birou

FAN Courier in 5 zile
Vandut

Adaugat inWishlist

De data asta poate ai noroc!

În curând disponibil! Lasă-ne adresa de email și te anunțăm când apare pe stoc.

E-mail

  • Retur gratuit in 90 de zile
  • Pastrezi doar ce-ti vine bine.
  • Livrare gratuita acasa la comenzi peste 199 lei

Detalii despre produs

OONA Studio este un mic atelier de design orientat spre producția de obiecte funcționale de design interior și accesorii personale.

Toate produsele OONA Studio sunt create ca piese de design moderne, obiecte inteligente, multifuncționale și prietenoase cu mediul.

Cu alte cuvinte, OONA Studio este un atelier dedicat atât creării de produse cu un design funcțional cât și folosirii, în procesul de producție, a materiilor prime naturale, obținute prin metode ce respectă standarde de etică și sustenabilitate impuse de organizații internaționale, precum și a materialelor reciclabile / reciclate, minimizând astfel impactul negativ pe care produsele l-ar putea avea asupra mediului înconjurător.


Detalii: 
- realizat din piele reciclată
- elastic exterior în zig-zag pentru susținere
- spațiu pentru 3-4 carduri, cărți de vizită și bancnote
- portcardul poate fi atașat ca accesoriu complementar husei de telefon KORD (din colecție)


* produsele se achiziționează separatCodul produsului: 320093

Despre brand OONA Studio

OONA Studio este un mic atelier de design orientat spre productia de obiecte functionale de design interior si accesorii personale.

Toate produsele OONA Studio sunt create ca piese de design moderne, obiecte inteligente, multifunctionale si prietenoase cu mediul.

Cu alte cuvinte, OONA Studio este un atelier dedicat atat crearii de produse cu un design functional cat si folosirii, in procesul de productie, a materiilor prime naturale, obtinute prin metode ce respecta standarde de etica si sustenabilitate impuse de organizatii internationale, precum si a materialelor reciclabile / reciclate, minimizand astfel impactul negativ pe care produsele l-ar putea avea asupra mediului inconjurator.

Mai Multe Produse De La Acest Brand